Releu Wireless 16 Amperi, un canal si intrare senzor umiditate/temperatura SONOFF TH16
74.99 RON

Releu Wireless 16 Amperi, un canal si intrare senzor umiditate/temperatura SONOFF TH16

4.65
|
Adauga intrebare
Descriere

Releu Wireless 16 Amperi, un canal si intrare senzor umiditate/temperatura SONOFF TH16

Produs indisponibil

Descriere produs

Sonoff TH16 este un releu inteligent radio cu un canal 16 amperi si intrare de senzor de temperatura. Il conectezi direct la routerul din casa si iti poate monitoriza temperatura si umiditatea (*daca ii conectezi un senzor de umiditate/temperatura) prin aplicatia de mobil.

Acesta suporta diverse ranguri/intervale de temperatura si umiditate, astfel atunci cand aceste praguri sunt depasite, releul, va porni/oprii automat dispozitivele conectate. 

Releul Sonoff TH16 este compatibil cu 3 modele de senzori de umiditate si temperatura:

- AM2301 (nu este rezistent la apa)

- DS18B20 (doar masurare temperatura, rezistent la apa)

- DHT11

Atentie! 

Senzorii se conecteaza inainte de a alimenta releul SONOFF TH16. Nu este recomandat sa conectati senzorii in timp ce releul este alimentat la curent.

Daca nu doriti sa folositi senzorii aditionali acesta va functiona ca un Sonoff standard. Releul TH este mult mai sigur datorita amperajului mai mare. 

Se controleaza prin aplicatia eWeLINK disponibila pentru smartphone. Utilizatorii pot creea diverse scene inteligente. Atunci cand este conectat cu unul dintre senzorii SONOFF AM2301, DS18B20 sau DHT11 utilizatorii pot colecta date despre temperatura si umiditate, care apoi sa fie impartasite cu alte dispozitive inteligente precum: Sonoff RF, Sonoff SV, Smart Socket, etc.

Astfel puteti seta o serie de dispozitive sa se opreasca atunci cand conditiile de temperatura sau umiditate sunt depasite. 

Aplicatii in care puteti folosii releul cu senzor de temperatura SONOFF TH16 : aparate de aer conditionat, umidificatoare, acvarii inteligente, etc.