Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Termeni si conditii

 

Utilizarea site-ului


 

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.a2t.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

 

SC ATU TECH SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, SC ATU TECH SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga ATU TECH SRL la nicio actiune. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

 

Tot continutul site-ului www.a2t.ro.ro este proprietatea SC ATU TECH SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC ATU TECH SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@a2t.ro

 

 

 

ConfidentialitateSC ATU TECH SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. www.a2t.ro si SC ATU TECH SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei.

 

www.a2t.ro si SC ATU TECH SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs. de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.a2t.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.a2t.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail. 

 

SC ATU TECH SRL este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare 30660. SC ATU TECH SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru sau actiunilor unor terte persoane.

 

 

 

Expeditie si livrareSe considera comanda ferma acea comanda care a fost confirmata telefonic, in urma apelului efectuat de catre un agent ATU TECH catre cumparator, pentru a confirma comanda plasata. Confirmarea telefonica se face dupa plasarea comenzii pe site, in cel mult 24 de ore. Livrarea se face in termen de 24 - 48 de ore (1 -2 zile lucratoare) pentru comenzile finalizate pana la ora 15:00 si in termen de 48 - 72 de ore (2 -3 zile lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora, daca la confirmarea comenzii, produsele sunt pe stoc. Daca produsele nu sunt pe stoc, veti fi sunat de un reprezentant Atu Tech care va va informa despre data de livrare. Comanda minima acceptata pe site-ul www.a2t.ro este de 2 RON tva inclus. 

 

Atentie! Prin plasarea unei comenzi pe site, produsele nu sunt rezervate pentru dumneavoastra. Confirmarea unei comenzi se face doar telefonic. Dupa plasarea unei comenzi va rugam asteptati telefonul unui operator Atu Tech pentru confirmarea stocului si a datei de livrare. 

 

Atentie! Comenzile se livreaza exclusiv pe teritoriul Romaniei  (nu comercializam sau livram produse in afara tarii). 

 

Deschidere colet la livrare - Atu Tech va ofera deschidere colet la livrare

Serviciul este oferit doar pentru livrarea care se face cu FAN COURIER. Pentru localitatile care nu sunt in aria de acoperire a curierilor enumerati livrarea se va face prin DPD Romania, astfel serviciul de deschidere a coletului la livrare va fi indisponibil. 

 

Atentie: Reclamatiile privind lipsa unui produs trebuie facute in maxim 48 ore de la primirea coletului. Atu Tech nu se face raspunzator de lipsa produselor din colet daca clientul nu semnaleaza aceasta in 48h de la primirea coletului.

 

ATENTIE - In perioada evenimentelor speciale de cumparaturi ( ex: Black Friday) sau in perioada sarbatorilor legale nu ne asumam termen de livrare. In aceste perioade termenul de livrare poate sa depaseasca 10 zile lucratoare. 

 

 

Costurile de transport


 

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei TVA inclus. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre SC ATU TECH SRL si firmele de curierat partenere). Costurile le gasiti mai jos:  


    ►  19 RON pentru comenzi in tara (pentru plata ramburs) 

 

    ► 15 RON pentru comenzi in tara pentru plata care se face anticipat

 

 

Taxele de transport enumerate mai sus includ TVA.

 

 

 

 

Cum platesc?Plata se poate face: 


►   in numerar, la livrare (sistem ramburs).
 


►  prin banca (daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati in prealabil).

 

Un reprezentant al SC ATU TECH SRL se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.), astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

 

 

 

 

Taxa de timbru verde


Taxa de timbru verde reprezinta valoarea exprimata in lei, platita de catre vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

 

In conditiile prevazute de lege, pretul bunurilor electronice afisat pe site, include taxa de timbru verde. Mai jos regasiti costurile de timbru verde, aferente fiecarei categorii de produse pe de site-ul www.a2t.ro. Va rugam sa retinetic a aceste costuri sunt suportate de catre SC ATU TECH SRL.

  

Denumire echipamente Timbru Verde (lei FTVA)/buc
Alte instrumente de supraveghere si control (inclusiv: panourile de control osciliscop, generatoare de semnal, antene, emitatoare, camere video de supraveghere, senzor de miscare, cititoare de card, cititioare biometrice, detector metale/poarta detectie, detector cu raze x, turnicheti, incarcatoare, power bank, tastaturi de acces, convertizor de frecventa, controler =centrala de control acces, buton de incendiu, buton de urgenta, sistem automatizare porti/bariere (unitate de comanda, motor/motoreductor, transmitator, ventilator, telecomanda) alarme, sistem anti-efractie, drone de supraveghere) - pana la 3 kg - fara greutatea bateriilor 1,5 lei/kg
Alte instrumente de supraveghere si control peste 3.5 kg 5 lei
Aparate video (inclusiv: DVD recorder, DVR) 1 leu
Alte produse sau echipamente de înregistrat sau reprodus sunete ori imagini, inclusiv semnale sau alte tehnologii de propagare a sunetului ori imaginii, altfel decât prin telecomunicaţii (inclusiv: radio cd/dvd playere, player digital audi-video, radio-cd playere auto, radio- player digital auto, reportofon, aparate radio cu ceas, detectoare radar, antene TV, rame foto digitale, casti de gaming/profesionale, tableta grafica, ecran proiectie electric, e-reader, microfon scena, reclame luminoase, Videoproiectoare cu orice dimensiune mai mica de 25 cm) 1 leu
Amplificatoare audio (inclusiv: amplitunere, receivere) 1 leu
mp3-mp4 playere portabile, Ipod, boxe audio pasive (alimentare la USB sau mufa jack), telecomenzi, casti hands freee, casti audio 0,01 lei
Accesorii calculator comercializate separat (tastatura, mouse) 0,01 lei
Calculatoare mici portabile (inclusiv: PDA, tablete de sau sub 7'') 1 leu
telefoane fixe cu fir (inlcusiv: interfoane, videophone) 1 leu
Alte materiale de iluminat sau echipamente de difuzat ori controlat lumina, inclusiv led, cu excepţia becurilor cu filament. (inclusiv: lustre cu led, veioze pe led, lanterne cu led, instalatii cu led, panouri cu led) 0,25 lei

Informatii despre DEEE


  

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate separat. 

 

 

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului si O.U.G. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

 

 cumparatorii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta separat aceste DEEE;

 

• colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin serviciul public de colectare a DEE, direct la ATU TECH si prin centre de colectare organizate de operatori economici autorizati pentru colectarea DEEE;

 

• clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate la momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie; astfel, ATU TECH aplica politica de colectare a DEEE in sistem de preluare a echipamentelor unul la unul, conform legislatiei in vigoare, daca echipamentul predat este echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca si echipamentul nou furnizat; clientii ATU TECH pot preda DEEE echivalent la sediul firmei;

 

• ATU TECH asigura colectarea, in timpul programului de lucru, de la utilizatorii finali, cu titlu gratuit, fara obligatia acestora de a cumpara EEE de tip echivalent, a DEEE de dimensiuni foarte mici in cadrul sediului firmei situat la adresa: Sibiu, Str. Frigoriferului, nr.2;

 

• Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu o cruce, ca in imaginea alaturata.

 

• Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseuri menajere si ca acestea fac obiectul unei colectari separate.

 

 

 

 

Garantia de conformitate


 

Vanzatorul are obligatia de a livra produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare, indiferent de forma in care se incheie, verbal sau scris dupa precizariile OUG 34/2014.

 

 

Se considera ca un produs este in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

 

a) produsul corespunde descrierii facute de vanzator si are aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat ca mostra sau model;

b) produsul corespunde oricarui scop specificat solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului si acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare;

 

Lipsa de conformitate are in vedere acele situatii in care vanzatorul nu isi respecta obligatia asumata prin contractul incheiat de a livra consumatorului produsul adaptat scopului solicitat de acesta. Aceasta situatie are in vedere cazurile in care consumatorul are nevoie de produse cu anumite caracteristici, iar pentru a le obtine trebuie sa incheie un contract prin care agentul economic se obliga fie sa fabrice un produs cu aceste caracteristici, fie sa modifice un produs pentru a-i conferi caracteristicile dorite de consumator.

 

c) produsul corespunde scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip;

 

Lipsa de conformitate in acest caz se incadreaza perfect in notiunea de defect, cu alte cuvinte, produsul nu functionează asa cum ar trebui, spre exemplu congelatorul nu ingheata, pantofii se rup la prima purtare, motorul masinii de spalat nu roteste cuva, becul se arde dupa cinci minute de la instalare etc.

 

d) prezinta parametrii de calitate si performanțe normale, la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil, date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de vanzator, de producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului.

 

In acest caz, lipsa de conformitate se evalueaza in functie de doua elemente, respectiv natura produsului si declaratiile privind produsul, facute in special prin publicitate sau prin inscrierea pe eticheta.

 

 

Exista o lipsă de conformitate si in următoarele doua situatii:

 

a) produsul achizitionat de consumator este instalat incorect de catre vanzator, in conditiile in care instalarea este stipulata în contract ca obligatie a vanzatorului;

b) produsul destinat a fi instalat de catre consumator a fost incorect instalat de acesta din cauza unor deficiente in instrucțiunile de utilizare.

 

Termenul de garantie legală de conformitate este de 2 ani si se calculeaza de la data livrarii produsului. 

 

Pentru produsele folosite se poate conveni cu vanzatorul reducerea termenului de 2 ani, dar nu mai putin de un an de la data livrarii produsului.

 

Termenul de garantie legala de conformitate, in cazul produselor a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, se reduce la aceasta perioada.

 

 

Prezumtia lipsei de conformitate

 

Prezumtia lipsei de conformitate presupune considerarea produsului ca fiind lipsit de calitate si performanta inca de la achizitionare. Astfel, orice lipsa de conformitate aparută intr-un termen de 6 luni de la data livrarii produsului se considerata a fi existat la momentul livrarii.

 

Pentru a opera prezumtia lipsei de conformitate este necesar ca vanzatorul sa fie informat despre aceasta in termen de 2 luni de la data la care consumatorul a constatat-o, dar pana la implinirea termenului de 6 luni de la data livrarii produsului.

 

In afara termenului de 6 luni, consumatorul poate uza de termenul de 2 luni in care trebuie sa informeze vanzatorul despre lipsa de neconformitate (termen care curge de la data la care consumatorul a constat neconformitatea), pana la implinirea termenului de 2 ani. In acest caz, consumatorul trebuie sa dovedeasca faptul ca produsul a fost lipsit de conformitate la predare. In situatia in care consumatorul nu anunta vanzatorul in cadrul acestui termen, acesta nu va mai putea solicita remedierea lipsei de conformitate.

 

In cadrul prezumției lipsei de conformitate obligatia de a dovedi ca produsul nu a fost lipsit de conformitate la predare apartine vanzatorului si nu consumatorului. Insa, aceasta regula este valabila doar in cadrul termenului de 6 luni de la data livrarii produsului.

 

 

Prezumtia lipsei de conformitate nu poate fi invocata atunci cand:

 

  • ► Este incompatibila cu natura produsului - aceasta situatie intervine, in general, in cazul produselor a caror durata de viata este mai mica de 6 luni, spre exemplu alimentele;

 

  • ► este incompatibila cu natura lipsei de conformitate - lipsa de conformitate este provocata de utilizarea incorecta a produsului de catre consumator sau de uzura normala a produsului (ex: incaltaminte, haine).

 

 

 

 

Garantia comercialaGarantia se acorda pentru DOI ANI CALENDARISTICI, cu exceptia anumitor produse. Comercializam produse cu garantie extinsa: automatizarile de porti LIFE si camere si DVR-uri SAFER, care au 3 ani garantie, sau produse cu durata de viata scurta - acumulatori - care beneficiaza doar de 6 luni garantie. 

 

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit catre punctul de lucru al VANZATORULUI, impreuna cu certificatul de garantie si o copie a facturii care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport vor fi suportate in totalitate de catre vanzator (este necesar sa livrati produsele cu FAN-CURIER pentru a beneficia de transport gratuit). Va recomandam sa contactati telefonic un reprezentant Atu Tech sau sa completati formularul de retur de AICI inainte de a trimite un produs in service. Defectele vizibile trebuie reclamate in momentul deschiderii coletului.

 

Vanzatorul nu are obligatia acordarii garantiei in cazul in care produsele au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator de catre cumparator, au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinate, montate gresit, au suferit socuri electrice, mecanice sau termice, au fost scufundate in apa, au intrat in contact cu substante care nu sunt necesare in procesul de montare. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei, iar costul transportului va fi suportat de client.

 

Dupa ce colegii din service au diagnostificat produsul, se va repara/inlocui sau veti primi banii inapoi, in termen de 15 zile calendaristice de la data intrarii in service. Pentru a afla stadiul reparatiei va rugam sa trimiteti un e-mail catre adresa service@a2t.ro . 

 

Formularul de garantie si mai multe sfaturi despre trimiterea in service le puteti gasi AICI

 

 

 

 

Returnare produseConsumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului (Art. 7 din OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta).

 

Atu Tech a marit termenul in care puteti returna un produs. Acum produsele cumparate de dumneavoastra pot fi returnate in termen de 30 de zile calendaristice de la primire, daca respecta regulile de mai jos.

 

Clientii www.a2t.ro pot returna produsele cumparate in termen de 30 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

 

S.C. ATU TECH S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

 

S.C. ATU TECH S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

 

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

 

Produsele care urmeaza a fi schimbate/stornate in perioada de 30 zle calendaristice se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR. Trimiterea unui produs catre Atu Tech trebuie facuta doar dupa completarea formularului de retur pe care il puteti accesa AICI.

 

 


Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

 

• Contravaloarea transportului produselor catre firma ATU TECH S.R.L. va fi suportata de client;

 

• Consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora. Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: de exemplu au urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

 

• In situatia in care produsele au un sigiliu de garantie, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul returnat trebuie sa aibe sigilul de garantie intact.;

 

• In cazul camerelor de supraveghere, acestea nu au voie sa fie montate (montajul duce la uzarea aparatului); camerele de dupraveghere, DVR-uri, automatizari porti, videointerfoane sau orice alte produse care contin accesorii, se returneaza doar in cazul in care sunt in aceeasi stare si ele trebuie sa fie complete, trebuie sa contina toate accesoriile cu care a fost livrat echipamentul si in aceeasi stare (fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc) in care au fost receptionate.

 

• Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. 

 

• Produsele uzate, zgariate, deteriorate pot beneficia de dreptul de returnare insa Atu Tech poate percepe o taxa suplimentara între 0 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale a produsului.

 

• In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, folosirea lor (fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor.

 

• Alte date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.

 


In baza unui raport de evaluare, se pot returna si produsele considerate folosite, la pret redus, cu acordul ambelor parti. Raportul este intocmit de un responsabil A2T.


Exceptie de la returnare: produsele aduse pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul A2T), produsele consumabile (etichete antifurt, acumulatori etc)


Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca A2T nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 

 

 

 

 

 

Atu Tech este magazin online certificat Trusted.RO


 

Atu Tech a obtinut Marca de Incredere TRUSTED.ro, respectand setul de standarde si dispozitii legale privind comertul electronic dar si cele privind bunele practici din domeniu .  

Poti citi mai multe despre standardele Trusted.Ro AICI.  

 

 

 

 

Sesizari si reclamatii


Daca intampinati orice problema legata de o comanda, care nu pare a putea fi rezolvata prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti solicita conciliere suplimentara la telefon +4 0369.801.948 / +4 0751.702.955 sau ne puteti scrie pe adresa sorin.felea@a2t.ro 

 

 

 

 

LitigiiPentru orice conflict aparut intre SC ATU TECH SRL si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. ATU TECH S.R.L. 

 

 

 

 

NOTA de Informare privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal


 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ATU TECH SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este onorarea comenzilor (eliberare factura, certificat de garantie si expedierea produselor) reclama, marketing si publicitate (newsletter) si realizarea de statistici necesare imbunatatirii serviciilor si produselor oferite.

 

SC ATU TECH SRL colecteaza de la clientii sai date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, etc. numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client, acestea pot fi furnizate partial companiilor de curierat colaboratoare pentru expedierea si livrarea coletelor dar nu vor fi furnizate/vândute sau închiriate unor terti. Refuzul furnizarii acestor date, duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor transmise de catre SC ATU TECH SRL. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

SC ATU TECH SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.a2t.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 

Conform Legii nr. 677/2001, va puteti exercita in mod gratuit de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa catre sediul firmei noastre, Strada Frigoriferului, nr.2, Sibiu sau prin e-mail la adresa office@a2t.ro.

 

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate. 

 

Documentul integral se poate descarca de aici