Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Returnare produse

 

Potrivit art. 7 din Ordonanţa Guvernului nr.34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

 

 

Atu Tech a marit termenul in care puteti returna un produs. Acum produsele cumparate de dumneavoastra pot fi returnate in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea lor. Mai jos regasiti cateva recomandari pentru eficientizarea procesului de returnare a produselor.

 

 

 

 

 

Recomandari pentru returnarea unui produs

 


In cazul in care doresti sa returnezi un produs, iata ce poti face pentru o buna desfasurare a procesului de retur:

 


1. Daca doresti, poti opta pentru completarea modelului de cerere de retur furnizata mai jos. Desi acest formular nu este obligatoriu, recomandam utilizarea lui, deoarece usureaza procesul identificarii comenzii dumneavoastra. Va recomandam sa nu trimiteti colete catre firma noastra fara a ne contacta in prealabil. Astfel, eliminam posibilitatea ca coletul sa ajunga la noi fara datele de contact ale clientului. Va recomandam sa introduceti in colet o copie dupa factura (sau datele dvs. de identificare si numarul comenzii pe care doriti sa o returnati - acest numar l-ati primit in e-mailul de confirmare al comenzii). De asemenea, pentru a va putea rambursa suma aferenta comenzii pe care doriti sa o returnati, este necesar sa ne transmiteti contul dvs. bancar (il puteti scrie fie pe copia facturii sau pe o hartie separata, pe care o veti introduce in colet).   

 

2. Pentru siguranta produselor la transport, va recomandam sa impachetati produsul in mod corespunzator (de exemplu, puteti trimite produsul in aceeasi cutie in care l-ati primit). Atu Tech nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. 

  

3. ATU TECH SRL isi rezerva dreptul de a percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, care prezinta modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc. Aceste taxe pot avea o valoare intre 10 şi 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale a produsului.

 

4. Va rugam ca produsele pe care le returnati sa fie resetate la valorile din fabrica, fara a fi securizate cu cont de utilizator si parola. In cazul in care resetarea nu a fost efectuata inainte ca produsul sa ajunga la noi, se va retine din contravaloarea produsului suma de 20 euro + TVA, aceasta suma reprezentand taxa de aducere a produsului la statusul de nou. 


5. Produsele se pot preda personal sau se pot expedia prin curier rapid catre: SC Atu Tech SRL, Strada Frigoriferului nr. 2, Sibiu, judetul Sibiu, cod postal: 550047.

 

6. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client. 

 

7.  Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 14 zile calendaristice de cand am primit notificarea de retragere din partea clientului. Putem amana rambursarea pana la data receptionarii produselor sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia clientul a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Daca produsul returnat este trimis fara o copie a facturii / datele de contact / numarul comenzii / cererii de retur (date necesare pentru a va identifica), termenul de rambursare se mareste.

 

8. Nu suntem raspunzatori de datele personale stocate pe hard disk-uri, stick-uri USB sau carduri SD care insotesc produsele returnate.

  

 

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe numarul de telefon 0371-783-783 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie pe adresa de mail service@a2t.ro

 

 

Nume*

Email*

Telefon*

Nr. factura*

Produsul*

Cantitate*

Motivul returului

Nr. cont*

Banca*

Va rugam bifati casuta de mai jos


Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile