Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Returnare produse

Bine ai venit in sectiunea de retur Atu Tech! 

 

 

 

Pentru ca stim cat e de important sa ai ocazia sa testezi cu adevarat un produs, Atu Tech a marit termenul in care puteti returna produsele, fata de termenul legal*. Astfel, produsele cumparate de pe www.a2t.ro pot fi returnate in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea lor.

   

Daca nu esti multumit de produsul achizionat, il poti returna fara probleme. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos si sa tii cont de recomandarile din partea de jos a paginii si pe care le vei primi si in e-mailul de confirmare.

 

Produsele se vor preda personal sau se vor expedia prin curier rapid catre: SC Atu Tech SRL, Strada Frigoriferului nr. 2, Sibiu, judetul Sibiu, cod postal: 550047. Te rugam sa tii cont de faptul ca taxele de expediere vor fi suportate integral de tine. 

 

*potrivit art. 7 din OrdonanĊ£a Guvernului nr.34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

 

 

 

Inainte de a trimite coletul, te rugam sa tii cont de recomandarile de mai jos:  

 

 

• Iti recomandam sa introduci in colet o copie dupa factura.

 

• Pentru siguranta produselor la transport si pentru a evita riscul de deteriorare, iti recomandam sa impachetezi produsul in mod corespunzator (de exemplu, poti trimite produsul in aceeasi cutie in care l-ai primit). Atu Tech nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. 

 

• Atu Tech isi rezerva dreptul de a percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, care prezinta modificari fizice, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc. Aceste taxe pot avea o valoare intre 1 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale a produsului.

 

• Te rugam ca produsele pe care le returnezi sa fie resetate la valorile din fabrica, fara a fi securizate cu cont de utilizator si parola. In cazul in care resetarea nu a fost efectuata inainte ca produsul sa ajunga la noi, se va retine din contravaloarea produsului suma de 100 lei + TVA, aceasta suma reprezentand taxa de aducere a produsului la statusul de nou.

 

• Produsele se vor preda personal sau se vor expedia prin curier rapid catre: SC Atu Tech SRL, Strada Frigoriferului nr. 2, Sibiu, judetul Sibiu, cod postal: 550047. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client. 

 

• Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mult 14 zile calendaristice de cand am primit notificarea de retragere din partea clientului, in contul IBAN mentionat de client in formularul de retur. Daca produsul returnat este trimis fara o copie a facturii, termenul de rambursare se poate mari.

 

• Nu suntem raspunzatori de datele personale stocate pe hard disk-uri, stick-uri USB sau carduri SD care insotesc produsele returnate.