Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Garantie

Bine ati venit la sistemul de service Atu Tech!

 

 

Urmatorul formular online va va ajuta sa trimiteti catre noi produsul defect pentru a fi diagnostificat. Acest formular se foloseste doar pentru produsele achizitionate din oferta Atu Tech. Dupa ce colegii din service au diagnostificat produsul, se va repara/inlocui sau veti primi banii inapoi, in termen de 15 zile calendaristice de la data intrarii in service conform legii. Pentru a afla stadiul reparatiei va rugam trimiteti un e-mail catre adresa service@a2t.ro

 

 

ATENTIE! VA RUGAM NU TRIMITETI COLETE IN SERVICE INAINTE SA NE ANUNTATI FIE PRIN FORMULARUL DE MAI JOS, FIE TELEFONIC LA NUMARUL 0371-783-783

 

Cateva recomandari inaintea trimiterii produsului: 

 

1. Va rugam completati formularul de mai jos pentru trimiterea produsului in service. Daca nu sunteti sigur de defectul produsului sau daca doriti ca procedura sa dureze mai putin, ne puteti contacta telefonic.

 

2. Pentru a evita deteriorarea produselor pe transport este recomandat sa le impachetati adecvat, daca este posibil in ambalajul original. De asemenea, trebuie sa contina toate documentele necesare precum: factura, garantie. Atentie! In cazul hard diskurilor trimise in garantie, clientul are obligatia sa il trimita prin curier cu optiunea "Deschidere colet la livrare", pentru mai multa transparenta in ceea ce conditia fizica a produsului. 

 

3. Dumneavoastra trebuie sa sunati la URGENT CARGUS pentru ridicarea coletului sau puteti sa il duceti personal in sediul lor. Produsele se trimit catre sediul Atu Tech pe strada Frigoriferului, nr.2, cod postal: 550047, oras: Sibiu, Judet: Sibiu.

 

4. Costurile de transport pentru produsele aflate in garantie vor fi suportate integral de catre Atu Tech. In cazul in care nu va aflati in aria de acoperire a  URGENT-CARGUS, va rugam contactati unul din operatorii nostri pentru a trimite o firma de curierat sa va ridice coletul.

 

5. In cazul in care doriti sa trimiteti coletul cu alta firma de curierat, este recomandat sa ne anuntati in prealabil. In acest caz costurile de transport vor fi suportate de dumneavoastra. 

 

6. Vanzatorul nu are obligatia acordarii garantiei in cazul in care produsele au fost manevrate sau depozitate in mod necorespunzator de catre cumparator, au fost utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost destinate, montate gresit, au suferit socuri electrice, mecanice sau termice, au fost scufundate in apa, au intrat in contact cu substante care nu sunt necesare in procesul de montare. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei iar costul transportului va fi suportat de client.

 

7. Va rugam atasati in colet o copie a facturii pe care ati primit-o odata cu produsul sau produsele, un numar de telefon si nr. de cerere garantie. 

 

8. Pentru alte informatii, va rugam sunati la numarul de telefon 0371-783-783 sau trimiteti-ne un mail pe adresa service@a2t.ro.

 

9. Conform legii, termenul de solutionare al garantiilor este de 15 zile calendaristice de la intrarea produsului in service-ul Atu Tech. Daca produsul trimis in service este trimis fara o copie a facturii sau datele de contact, termenul de solutionare se mareste.

 

10. Nu suntem raspunzatori de datele personale stocate pe hard disk-uri, stick-uri USB sau carduri SD care insotesc produsele trimise in service.

 

 

 

Nume*

Email*

Telefon*

Nr. factura*

Produsul*

Cantitate*

Mesaj*

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile

Va rugam bifati casuta de mai jos