Camera Speed Dome AHD HD 1,3 MP Zoom 18x

Camera Speed Dome AHD HD 1,3 MP Zoom 18x

5
|
Adauga intrebare
Descriere

Camera Speed Dome AHD HD 1,3 MP Zoom 18x poate fi utilizata in domenii profesionale: supraveghere in aeroporturi, gari, mall-uri sau magazine, santiere, parcuri, locuri publice. Inregistreaza HD la 720p. Distanta pana la care poate suprinde imagini este de pana la 120 metri.

Garantie 3 ani!

  • Cod produs SAF-18XD130
  • Brand Safer
  • Taxa verde 4
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Supraveghere profesionala

 

Camera Speed dome AHD ofera posibilitatea de a schimba rapid si usor unghiul de inregistrare, fara ca imaginea sa fie miscata in timpul rotirii ei. Atunci cand este necesar poti face zoom rapid, camera miscandu-se cu precizie, iar imaginea stabila. Mai mult, poti seta pana la 8 programe de patrula cu diverse specificatii.

 

 

 

 

Imagini clare HD 720p

 

 

Camera Speed Dome AHD inregistreaza imagini la calitate foarte buna, HD la 720p cu ajutorul  senzorului Sony COMS de 1,3 MP. Camera are LED-uri IR care ii permit inregistrarea unor imagini foarte clare atat in timpul zilei cat si in timpul noptii. Chiar si atunci cand filmezi intr-o incapere cu iluminare scazuta sau inregistrarea se face pe timp de noapte, ai garantia imaginilor clare. Alte avantaje ale camerei sunt:  consumul redus de curent si durata mare de viata a ledurilor IR, care se incheie dupa aproximativ 30.000 de ore de functionare. Camera inregistreaza imagini pe timpul noptii la o distanta de pana la 120 metri si are dotarile AWB, BLC si 2DNR, adica surprinde imagini in culori realiste, cu un balans foarte precis al luminii si scade considerabil „purecii” pe inregistrari.

 

 

 

 

Zoom optic 18 x, control PTZ

 

Camera Speed Dome AHD detine un zoom optic de 18x si are autofocus automat si manual. Daca ai nevoie de o camera pentru a monitoriza un spatiu mare sau tranzitat, atunci aceasta camera este ideala pentru tine. Ea poate inregistra detalii in imagini foarte clare, pentru ca tu sa urmaresti atent posibilele activitati frauduloase. Camera este extrem de mobila, se roteste 360 de grade pe orizontala si 90 de grade pe verticala. Viteza de rotire este mare, de 0.6°-200° /secunda pe orizontala si 0.8°-75°/ secunda pe verticala.

 

 

 

 

Rezistenta la conditii meteo nefavorabile

 

Camera Speed Dome AHD are un indice de protectie IP66, fiind gandita pentru uz profesional. Indicele de protectie ridicat se traduce printr-o rezistenta sporita la vremea rea: temperaturi extreme, vant, ploaia, zapada, furtuni sau chiar si in caz de fulger.