Centrala de alarma wireless Paradox Magellan MG5000

Centrala de alarma wireless Paradox Magellan MG5000

|
Adauga intrebare
Descriere
  • 32 zone (oricare dintre acestea poate fi radio)
  • Emitator-receptor incorporat
  • Metoda noua de armare pe perioada somnului
  • Garantie 24 luni
  • Cod produs MG5000
  • Brand Paradox
  • Taxa verde 2
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Centrala de alarma wireless Paradox Magellan MG5000

Experimentati un nou mod de a trai in siguranta cu caracteristica StayD oferita in sistemele de securitate wireless MG5000 si MG5050. Caracteristica revolutionara StayD reprezinta o filozofie complet inversa care rezolva toate problemele cu orice sistem de securitate facut astazi. Un sistem StayD este intotdeauna inarmat si dezarmat numai partial atunci cand intra sau iese cineva dintr-o locatie, exact opusul unui sistem clasic de securitate care este intotdeauna dezarmat si trebuie armat pentru a oferi protectie. Ca sa spunem in termeni cat mai simpli, o viata cat mai sigura!

 

Pentru un somn linistit

Securitate in timp ce dormi: Acum etajul tau principal poate fi complet protejat in timp ce dormi in deplina securitate la etaj. Usile din fata si din spate, ferestrele, balcoanele si orice alte puncte de detectare pe care le alegeti dumneavoastra pot fi in stare de alerta completa, in timp ce familia dvs. este libera sa se deplaseze la nivelul superior al casei fara a opri alarma. Cand sunteti gata sa veniti jos, scoateti modul de armare cu o simpla apasare de buton.

Centrala de alarma wireless Paradox Magellan MG5000. Este o centrala de alarma hibrida si wireless si cabalata. Accepta 2 zone cablate si pana la 30 de zone wireless. Paradox Magellan MG5000 o varianta economica pentru sistemele de alarma Paradox.

Poti furniza un sistem de securitate wireless pentru locuinte si intreprinderi mici. Suporta StayD pentru a te putea proteja in orice moment, fara perioade neprotejate. Suporta expansiune sistemului de alarma cablat, apelare vocala, extinderea sistemului wirelesss si modulul de comunicare GSM PCS100.

Centrala de alarma wireless Paradox Magellan MG5000 contine placa, cutia metalica si transformatorul. (Nu contine acumulator)

 

Atentie! Aceste echipamente se pot instala doar de personal autorizat.

Atentie! Noua serie de centrale Magellan si Spectra nu mai au zone cu dublare ATZ

Pentru a vedea o lista completa pentru produse compatibile cu aceasta centrala, apasa aici.

Atu Tech nu ofera suport tehnic pentru instalarea sistemelor de alarma profesionale precum Paradox ELMES, Bentel, Unipos si DSC.