Kit sistem de alarma wireless Heyi, detector de gaz, detector de fum, tastatura wireless, HY-W21-FG-KEY
744.96 RON 744.99 RON

Kit sistem de alarma wireless Heyi, detector de gaz, detector de fum, tastatura wireless, HY-W21-FG-KEY

|
Adauga intrebare
Descriere
 • Kit sistem de alarma wireless
 • Accesorii
 • Detector de gaz
 • Detector de fum
 • Tastatura wireless
 • Garantie 24 luni
 • Cod produs HY-W21-FG-KEY
 • Brand Heyi
730.99 RON 744.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

Pachetul contine:

 • 1 x Centrala HW21
 • 1 x Senzor de miscare PIR
 • 1 x Contact magnetic
 • 2 x Telecomanda
 • 1 x Detector de gaz wireless
 • 1 x Detector de fum wireless
 • 1 x Tastatura wireless pentru alarma Heyi

Sistem de alarma wireless, 2 zone,Android/iOS, PSTN.

Sistem inteligent de alarma, acesta se conecteaza la router wireless si transmite semnal alarma fie prin intermediul retelei de internet sau prin linie de telefonie fixa.

Sistem de alarma wireless, 2 zone, Android/iOS, PSTN, TCP/IP HY-W21

Un sistem de alarma usor de instalat si de folosit.

Sistemul de alarma se conecteaza la alimentare, deschideti aplicatia, apasati 3 secunde pe un buton. Se inroleaza telefonul la centrala de alarma, este un proces foarte simplu. Apoi, cu ajutorul smartphone-ului puteti efectua toate modificarile care sunt necesare. Este nevoie de un telefon cu sistem de operare Android sau iOS. Sistemul va trimite alarma prin intermediul retelei de internet si prin linie telefonica fixa, individual sau simultan.

Seteaza fiecare zona in functie de preferintele tale

Acest sistem suporta 32 zone wireless si pana la 100 senzori per centrala. Zonele wireless pot fi denumite dupa cum doriti. Spre exemplu zona 1 poate fi denumita "hol intrare". De asemenea zonele pot fi de mai multe tipuri pentru a se potrivi cerintelor. Selectati intre urmatoarele tipuri de zone: Delay intrare/iesire (zona intarziere) , Burglar ( intrare prin efractie), Perimetru, Foc, Gaz, Silentioasa (de exemplu aceasta zona nu activeaza sirena dar va trimite SMS de efractie pe telefon), SOS, Medicala, Sonerie, Smart.

Alarma cu functii profesionale direct din aplicatia de mobil

Sistemul de alarma ofera functii diverse pe care le puteti gasii doar la alarmele profesionale. Pe langa faptul ca poti sa armezi si sa dezarmezi in mod acasa, sa setezi delay pe oricare zona, mai poti vedea si istoricul evenimentelor pentru fiecare utilizator. Astfel vei stii cine a dezarmat alarma sau cine a armat. Iti ofera chiar si informatii despre starea sistemului in timp real.

Stiti intotdeauna ceea ce se intampla in casa dumneavoastra

Cu ajutorul notificarilor tip PUSH, aplicatia de telefon va va trimite mereu notificari de fiecare data cand un utilizator armeaza sau dezarmeaza, chiar daca face vreo modificare in sistem.

Suporta 8 numere de telefon pentru alarma

Sistemul poate sa transmita alarma prin intermediul liniei telefonice fixe catre 8 numere de telefon. Pe langa aceasta, toti utilizatorii aplicatiei cu drepturi depline de administrare vor primi alarma prin intermediul retelei de internet.

Detector de gaz wireless pentru sisteme de alarma HEYI HY-710NR-AC

 

Detector de gaz wireless pentru sisteme de alarma
HEYI HY-710NR-AC

Detectorul wireless de gaz cu stabilitate ridicata, este utilizat pentru detectarea scurgerilor. Acesta foloseste un senzor de gaz semiconductor foarte stabil si sensibil. Atunci cand detecteaza scurgerea gazului care atinge nivelul de alarma, emite un sunet de alarma cu LED-ul rosu intermitent. Se monteaza in spatiile interioare unde este posibil sa aparea scurgeri de gaze de ardere.

Detector de fum si temperatura wireless pentru sisteme de alarma
Heyi, HY-620

Detectorul de fum Heyi vine dotat cu procesor inteligent de semnalele fotoelectrice. Are un senzor rezistent la praf, insecte, dar si la interferente luminoase, asigurand astfel stabilitatea detectorului. Se integreaza cu succes in sistem prin conexiune wireless, direct din aplicatia de smartphone.

Reactie foarte rapida la fumul vizibil provenit dintr-o sursa de foc mocnit sau cu flacara. Un detector potrivit pentru instalarea in case, in fabrici, in mall-uri, cladiri de birouri, scoli, banci, biblioteci, depozite.

Detector de fum si temperatura wireless pentru sisteme de alarma Heyi, HY-620

Tastatura wireless pentru alarma Heyi, cititor card RFID, HY-305E

Tastatura wireless pentru alarma Heyi, cititor card RFID, HY-305E

Aceasta  tastatura wireless este destinata centralelor de alarma de la Heyi. Suporta inrolarea a 8 carduri RFID. Cardurile pot fi folosite pentru a arma sau pentru a dezarma alarma.

HY-305E are un acumulator si functioneaza fara fir. Suporta alimentator 5V cu cablu micro USB.

Alimentatorul si cablul nu sunt incluse.