Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Sisteme de alarma Wireless IP GSM

Sistem de alarma GSM wireless Heyi, 6 zone, TCP/IP

Sistem de alarma GSM wireless Heyi, 6 zone, TCP/IP


729,95 RON 659,95 RON(include TVA)

-10%
Tastatura wireless HEYI HY-305B

Tastatura wireless HEYI HY-305B


89,99 RON (include TVA)

Detector de vibratii wireless HEYI

Detector de vibratii wireless HEYI

94,99 RON 89,99 RON(include TVA)

-5%

Sisteme de alarma Wireless IP GSM

Sisteme de alarma Wireless IP GSM

Sisteme de alarma Heyi. Comanda de la Atu Tech cele mai noi alarme marca Heyi. Sunt alarme wireless, GSM, PSTN sau cu comunicare multipla. Toate accesorile sistemului de alarma folosesc comunicare wireless pentru ca tu sa nu mai tragi cabluri prin casa. Este un sistem de alarma foarte stabil fara alarme false!  

Atu Tech iti aduce sistemele de alarma wireless Heiy. Acestea respecta cele mai inalte standarde de calitate. Este o gama de calitate superioara pentru aplicatii personale sau pentru firme mici. Sistemele de alarma sunt fara fir, se instaleaza foarte usor si se configureaza in maxim 5 minute. 

Aplicatia dedicata sistemelor Heyi - SMART ALARM este disponibila pentru iOS si Android. Cu ajutorul aplicatiei poti sa configurezi toate functiile alarmei, poti sa armezi sa dezarmezi, poti sa ii setezi delay de armare/dezarmare, poti sa ii configurezi 33 zone, ai log de evenimente detailat pentru fiecare utilizator si multe alte functii pe care le poti gasii doar la sistemele de alarma profesionale.

Sistemele de alarma vin insotite de manual de instalare in limba romana. Pentru aceste sisteme de sistem de alarma wireless gasesti gama completa de senzori si accesorii wieless, sirena, tastatura, chiar si senzor de soc sau inundatie. Centrala de alarma wireless pe linie telefonica se poate dispeceriza pe orice dispecerat care accepta Contact ID, iar sistemele de alarma GSM se pot programa si controla foarte usor, direct din aplicatia de telefon mobil (compatibil Andoid si iOS).

 

CATEGORII  
Filtreaza Rezultate

Filtreaza dupa:

Nr. maxim de zoneMai putin

Promotii alarmeMai putin

WirelessMai putin

ProducatoriMai putin

PretMai putin

Min:  0 Ron

Max:  939,95 Ron