Sistem de alarma wireless, 2 zone, Android/iOS, PSTN, TCP/IP HY-W21

Sistem de alarma wireless, 2 zone, Android/iOS, PSTN, TCP/IP HY-W21

3
|
Adauga intrebare
Descriere

Sistem de alarma wireless, 2 zone,Android/iOS, PSTN. Este un sistem de alarma inteligent care se conecteaza la routerul tau wireless si iti poate transmite alarma fie prin internet, fie prin linie telefonica fixa. 

  • Cod produs HY-W21
  • Brand Heyi
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Sistem de alarma wireless, 2 zone,Android/iOS, PSTN. Este un sistem de alarma inteligent care se conecteaza la routerul tau wireless si iti poate transmite alarma fie prin internet fie prin linie telefonica fixa.

 

Unul dintre cele mai usoare sisteme de alarma!

Conectezi sistemul de alarma la alimentare, deschizi aplicatia, apesi 3 secunde pe un buton, se inroleaza telefonul pe centrala de alarma si atat. E foarte simplu. Dupa aceasta cu ajutorul telefonului tau smart poti face toate modificarile necesare. Ai nevoie de un telefon cu sistem de operare Android sau iOS. Sistemul trimite alarma prin internet si prin linie telefonica fixa, individual sau simultan.

 

Seteaza fiecare zona in functie de preferintele tale

Sistemul suporta 32 zone wireless si pana la 100 senzori/centrala. Zonele wireless pot fi denumite dupa cum doriti. De exemplu zona 1 o poti denumii hol intrare. Zonele pot fi de mai multe tipuri pentru a se potrivii cerintelor dumneavoastra. Selectati intre urmatoarele tipuri de zone: Delay intrare/iesire (zona cu intarziere) , Burglar(efractie), Perimetru, Foc, Gaz, Silentioasa(de exemplu aceasta zona nu activeaza sirena dar iti trimite sms de efractie pe telefon), SOS, Medicala, Sonerie, Smart.

 

Alarma cu functii profesionale direct din aplicatia de mobil

Sistemul de alarma ofera functii diverse pe care le puteti gasii doar la alarmele profesionale. Pe langa faptul ca poti sa armezi si sa dezarmezi in mod acasa, sa setezi delay pe oricare zona, mai poti vedea si istoricul evenimentelor pentru fiecare utilizator. Astfel vei stii cine a dezarmat alarma sau cine a armat. Iti ofera chiar si informatii despre starea sistemului in timp real.

 

Stii mereu ce se intampla in casa ta!

Cu ajutorul notificarilor PUSH, aplicatia de telefon iti va trimite mereu notificari de fiecare data cand un utilizator armeaza/dezarmeaza sau daca face vreo modificare in sistem.

 

Suporta 8 numere de telefon pentru alarma

Sistemul poate sa transita alarma prin linie telefonica fixa catre 8 numere de telefon. Pe langa aceasta toti utilizatorii de aplicatie cu drepturi depline vor primi alarma prin internet.

 

Pachetul contine:

  • 1 x Centrala HW21
  • 1 x Senzor de miscare PIR
  • 1 x Contact magnetic
  • 2 x Telecomanda

 

  Atentie- unele accesorii nu contin baterii:

  • Senzor de miscare - 4 baterii 1.5V AAA
  • Contact magnetic - 2 baterii  1.5V AAA