Kit sistem de alarma IP / GSM wireless Ajax
1608.96 RON 1608.99 RON

Kit sistem de alarma IP / GSM wireless Ajax

|
Adauga intrebare
Descriere

Kit sistem de alarma inteligent IP + GSM wireless Ajax. Kitul contine: centrala de alarma, contact magnetic geam / usa, senzor detectie de miscare si o telecomanda. Kitul are un consum eficient de energie, dispozitive functioneaza chiar si la distante foarte mari fata de centrala de alarma, iar sistemul este extrem de rezistent la tentativele de sabotaj si frauda.

  • Cod produs Ajax Starter kit WH
  • Brand Ajax
  • Taxa verde 2
Produs indisponibil
Pachetul contine

Descriere produs

Kit cu instalare usoara si rapida

 

Kitul Ajax se instaleaza in aproximativ 15 minute si nu necesita cunostinte avansate sau de specialitate. Este un Kit inteligent, proiectat sa reduca semnificativ alarmele false, sa asigure buna functionare a sistemului si in cazul caderilor de curent sau internet si care sa ofere siguranta chiar si in tentativele de frauda si sabotaj.

 

 

Kitul contine:

 

• centrala de alarma Ajax

• contact magnetic usa/geam Ajax

• senzor de miscare PIR Ajax

• telecomanda Ajax

 

 

 


 

 

 

 

ajax hub_jpeg

 

Centrala de alarma Ajax

 

 

Centrala de alarma se conecteaza la reteaua de internet, iar dispozitivele sunt integrate in sistem scanand codul QR al fiecarui dispozitiv. Centrala de alarma Ajax comunica cu dispozitive adiacente prin internet. In cazul unei caderi de internet, centrala se va comuta pe modul de comunicare GSM, iar tu vei putea fi, astfel, notificat in continuare cu privire la posibile amenintari si pericole.

  

Centrala de alarma Ajax poate conecta pana la 100 de dispozitive adiacente si permite inrolarea a pana la 10 utilizatori plus o companie de securitate, pentru monitorizarea sistemului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Protectie anti-esec si anti-sabotaj 

 

Pentru siguranta sistemului de alarma, toate butoanele centralei de alarma sunt in interiorul corpului acesteia, iar carcasa centralei este fabricata astfel incat sa fie imposibil de sabotat. 

  

Baterie

 Pana de curent

O baterie de back-up permite sistemului sa functioneze indiferent daca aveti sau nu curent in casa. 

  

 

 

 

wifi

 Pierdere semnal router/internet

Un semnal GSM de back-up de va anunta atunci cand reteaua nu functioneaza.

 

 

 

 

Timp

 Detector defectuos

Centrala transmite semnale constant pentru a se asigura ca detectorii sunt mereu functionali.

 

 

 

 

intrusi

 Intrusi

Tehnologia de detectie intrusi te va anunta instantaneu atunci cand cineva intra in casa.

 

 

 

 

x

 Canal radio blocat

In cazul in care cineva incearca sa blocheze semnalul radio pe un canal, detectorii vor incerca sa gasesca un canal radio liber.

  

 

 

conexinuni

 Probleme de conectivitate cu serverul

Daca exista vreo problema de conectivitate veti fi anuntat imediat. 

 

 

 

  

skut

 Incercari de Hacking

Toate datele sunt criptate puternic, astfel incat sistemul este mereu in siguranta.

 

 

 

  

parola

 Detectori distrusi fizic

Toti detectorii au senzori anti-sabotaj care se activeaza atunci cand cineva incearca sa ii distruga.

 

 

 


 

 

  

ajax motion copy

 

 

Senzor de miscare PIR

 

 

 

Senzorul de miscare Ajax functioneaza pe o distanta de pana la 2.000 de metri fata de centrala de alarma, atat in spatiu deschis, cat si pe etaje diferite. Senzorul detecteaza miscarea de la o distanta de 12 metri si detecteaza primul pas facut de o persoana. Semnalul este 100% procesat digital. Senzorul de detectie miscare Ajax are 3 nivele de sensibilitate, iar algoritmul de detectie SmartDetect nu reactioneaza la animale de companie, cu greutate de pana in 20 kg. Componenta optica a senzorului elimina alarmele datorate interferentelor electromagnetice. Mai mult, compensarea digitala a temperaturii asigura independenta fata de conditiile climatice ale zonei in care este montat. Ciclul de viata al bateriei este de pana la 7 ani. 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

ajax door_jpeg

 

 

Contact magnetic usa / geam

 

 

 

Contactul magnetic pentru usa si geam Ajax functioneaza pe o distanta de pana la 2.000 de metri. Acest senzor solicita autentificare, pentru a preveni orice tentativa de frauda, iar corpul senzorului este imposibil de sabotat. Senzorul comunica criptat si previne si identifica bruiajul. Senzorul Ajax comunica bi-directional cu centrala de alarma pentru testare si verificare continua. Consuma eficient energia, ajustand consumul in functie de distanta fata de centrala de alarma. Ciclul de viata al bateriei este de pana la 7 ani. Calitatea conexiunii intre senzor si centrala de alarma poate fi testata din afara perimetrului.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

ajax key_jpegTelecomanda Ajax

 

 

Telecomanda functioneaza pe o distanta de pana la 1.000 metri fata de centrala de alarma, in spatiu deschis sau la etaje diferite intr-o cladire. Telecomanda permite armarea partiala a sistemului de alarma si are integrat un buton de panica. Telecomanda functioneaza cu cod saritor, pentru a preveni orice tentativa de frauda a sistemului de alarma. De asemenea, comunicarea intre dispozitivele sistemului de alarma Ajax este criptata.