Router Wireless N 3G/4G portabil, TL-MR3020

Router Wireless N 3G/4G portabil, TL-MR3020

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Router wireless N 3G/4G portabil
  • Viteza de pana la 300 Mbps
  • Antene interne
  • Retea 4G de ultima generatie
  • Conexiuni stabile pana la 32 utilizatori
  • Garantie 24 luni

124, 99 Lei

In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Router wireless portabil TL-MR3020 de la TP-link. Cu un design elegant, acest mic dispozitiv, ofera conexiuni fara fir chiar si atunci cand sunteti plecat in calatorii. La viteza de lucru de pana la 300 Mbps, acoperind orice nevoie cand vine vorba de retea. Folosind butonul de switching, puteti sa comutati intre modurile 3G/4G, AP și WISP. Unde WISP inseamna furnizor de servicii wireless. Daca routerul nu poate sa obtina o legatura cu fir, acest mod ii va permite  actioneze ca port WAN pentru a se conecta la un hotspot Wi-Fi de la distanta. Apoi, veti putea partaja conexiunea la internet cu dispozitivele prin Wi-Fi și Ethernet si veti avea acces la Internet de oriunde. In plus, pachetul produsului contine un cablu Ethernet, un cablu USB si un ghid de instalare rapida.

 

Cu router-ul wireless portabil TL-MR3020 de la TP-link aveti Hotspot Wi-Fi personal oriunde v-ati afla. imagine-router-portabil-TL-MR3020

 

imagine-router-portabil-TL-MR3020-usb-modem Router-ul perfect pentru calatorii calatorii, cu functie 3G/4G , asigura conexiuni stabile dar si foarte rapide.
Dimensiuni reduse, design minimalist, o solutie ideala pentru vacante cu familia, sau calatorii de afaceri. imagine-router-portabil-TL-MR3020
router TL-MR3020 imagine - telefon

Modul router

Va permite conexiunea la Ethernet pentru a va crea retea wireless privata si apoi sa partajati accesul la Internet cu toate dispozitivele Wi-Fi: smartphone, tableta, laptop.