Router Wireless 2,4 Ghz 300 Mb/s Xiaomi MI 4C
77.99 RON

Router Wireless 2,4 Ghz 300 Mb/s Xiaomi MI 4C

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Router Wireless  Xiaomi MI 4C
  • 2 porturi LAN
  • Viteza de pana la 300 mb/s
  • 4 antene omni-directionale
  • 24 de luni garantie

77.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Routerul Wireless 2,4 Ghz 300 Mb/s Xiaomi MI 4C este un router mic si performant, care se vinde la un pret competitiv!

Routerul este construit pentru a fi utilizat si instalat simplu in apartamente si birouri mici. Routerul poate fi gestionat prin aplicatia mobila sau de pe computer. Cele patru antene externe asigura o gamă solida de date. Frecventa de 2,4 GHz pe care functioneaza routerul este frecvența cea mai frecvent utilizată de dispozitivele wireless. Datele pot fi transferate la o viteza de pana la 300 de Mbps.

Conectivitate pentru toata casa

Routerul are două porturi LAN pentru conectarea prin cablu la televizor, PC sau consola, si un port WAN pentru conectarea routerului la internet. Toate cele trei porturi acceptă 10/100 Mbps.

Puterea din centrul routerului

Eliminati zonele fara semnal din casa cu cele patru antene omnidirecționale de înaltă performanta si viteza de pana la 300 Mbps. Mi Router 4C se mandreste cu un domeniu de operare crescut si un semnal mai puternic. Toata lumea din retea se va bucura de jocuri online cu latenta redusa, streaming video lin si navigare web fara probleme.

 

Obtineti Wi-Fi mai rapid pentru fiecare dispozitiv

Aplicațiile de third party si dispozitivele conectate consuma memoria RAM de a routerului. Din acest motiv, Mi Router 4C vine cu 64 MB memorie RAM si permite conectarea a pana la 64 de dispozitive - de opt ori mai mult decat routerele clasice.

Limita de viteza inteligenta pentru acces mai rapid la Internet

Puteti alege o configuratie manuala a routerului sau puteti permite lui Mi Router 4C sa efectueze o optimizare inteligenta, astfel incat sa aveti o experienta mai lina in timp ce va jucati jocuri, vizionati videoclipuri sau navigati pe web.

Pentru o experienta online mai buna, puteti acorda prioritate latimii de banda a retelei pentru un singur dispozitiv.

Rețeaua dvs. de acasă în palma

Vă puteți gestiona oricând rețeaua de acasă folosind aplicația Mi Wi-Fi, permițându-vă să verificați starea rețelei de acasă chiar și atunci când sunteți afară.

Routerul a fost gandit pentru a va permite sa conectati si sa controlati toate dispozitivele dvs. IOT fara probleme.

 

 

Controlul aplicației Mi Wi-Fi cu o singură atingere

Aplicația Mi Wi-Fi va pune la comanda rețelei dvs. oriunde și oricand, ajutandu-va sa vizualizati si sa gestionați setarile de la distanta. Alertează pe telefonul dvs. ori de câte ori se conectează un dispozitiv nou. Indiferent dacă este o listă neagră a activităților nedorite pe Internet, blocarea dispozitivelor suspecte sau stabilirea unor limite de timp pentru utilizarea copilului la Internet, o puteți face chiar de pe telefon.

 

Configurare simpla din aplicatie

Cu doar o atingere puteti sa cresteti viteza Wi-Fi si sa reduceti blocajele latimii de banda printr-o tehnologie de ultimă ora. Venind cu un mod de repeater incorporat, acesta poate fi utilizat in plus fata de routerele existente pentru a ajuta la extinderea retelei wireless in casa sau biroul DSV.


Designul simplu il face sa arate bine in orice casa

Routerul Wi-Fi Mi Router 4C are un design geometric simetric, cu o carcasă din plastic alb mat, neacoperita. Aspectul simplu are o calitate naturală, care permite routerului să se integreze în orice cameră a casei.

.