Router 3G wireless internet wifi din stick TP-LINK TL-MR3420

Router 3G wireless internet wifi din stick TP-LINK TL-MR3420

5
|
Adauga intrebare
Descriere

Router 3G wireless internet wifi din stick TP-LINK TL-MR3420. Compatibil cu modemurile USB de la DIGI / ORANGE / VODAFONE / TELEKOM.

131, 99 Lei
Stoc epuizat

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Router 3G wireless internet wifi din stick. Compatibil cu modemurile USB de la DIGI / ORANGE / VODAFONE / TELEKOM realizeaza o conexiune de internet partajabila cu ajutorul unui modem de internet USB.

 

GHID DE INSTALARE 

 

 

Se poate folosi si pentru crearea suportului de internet pentru camerele de supraveghere IP sau DVR-uri in locatii izolate.

 

 

Impartaseste libertatea 3G! Routerul Wireless N 3G/3.75G TL-MR3420 permite utilizatorilor sa partajeze o conexiunie broadband mobila 3G/ 3.75G cu familia si prietenii in tren, in camping, la hotel, aproape oriunde. Prin conectarea unui modem USB UMTS/HSPA/EVDO la router, se creaza instantaneu un hotspot Wi-Fi.

 

 

 

 

Teste pe teren – compatibilitate ridicata

 

Compatibilitatea este cel mai important aspect de luat in considerare la achizitionarea unui dispozitiv 3G. Pentru a asigura compatibilitate 100% atat in zonele in care sunt utilizate cat si cu dispozitivele la care sunt conectate, TP-LINK s-a asigurat ca routerele 3G sunt compatibile cu dispozitivele furnizorilor de internet din zonele de comercializare. Avem echipe peste tot in lume care testeaza permanent routerele noastre in regiuni noi si cu modemuri noi pentru a asigura increderea utilizatorilor ca routerele vor functiona fara probleme in zona in care lucreaza si locuiesc.

 

 

 

 

Strategie de back-up 3G/WAN inteligenta

 

TL-MR3420 iese in evidenta datorita functiei de back-up al conexiunii 3G/WAN, care mentine utilizatorii conectati atunci cand o conexiune este indisponibila. Routerul 3G TP-LINK ofera utilizatorilor back-up pentru conexiunea 3G cat si pentru conexiunea WAN, in timp ce alte brand-uri ofera doar una dintre variante. Aceasta optiune ofera utilizatorilor un grad ridicat de flexibilitate la crearea unei retele, luand in considerare costul de conectare si indisponibilitatea conexiunii.

 

 

 

 

Viteza si acoperire Wireless N

 

Respectand standardul IEEE 802.11n, TL-MR3420 poate stabili o retea wireless cu viteze de transmisie de pana la 300Mbps, in timp ce atenueaza pierderile de date pe distante lungi si prin obstacole intr-un birou mic sau un apartament mare, chiar si intr-o constructie din fier-beton. in plus, utilizatorii pot receptiona semnalul retelei wireless la distante mai mari, decat in situatia in care ar folosi produse 11g conventionale.

 

 

 

 

Criptare WPA/WPA2 – securitate avansata

 

In ceea ce priveste securitatea conexiunii WI-FI, criptarea WEP nu mai este considerata cea mai puternica si sigura metoda de protectie impotriva intruziunilor exterioare. TL-MR3420 ofera posibilitati de criptare WPA/WPA2 (Personal si Enterprise) dezvoltate de grupul WI-FI Alliance, care promoveaza interoperabilitatea si securitatea retelelor WLAN, protejand impotriva oricarei amenintari provenite de pe Internet.