Automatizare poarta batanta pana la 2x 3 metri sau 2x 300 kg, Kit complet cu telecomanda, 230v, Linomatik LINO400KIT

Automatizare poarta batanta pana la 2x 3 metri sau 2x 300 kg, Kit complet cu telecomanda, 230v, Linomatik LINO400KIT

5
|
Adauga intrebare
Descriere
 • Kit automatizare pentru porti batante
 • Pentru porti  de pana la 2x3 m
 • Pana la maxim 300kg / canat (foaie)
 • Model LINOMATIK LINO400
 • Produs in Italia
 • Garantie 3 ani

Ai economisit: 250 , 00 Lei

1599 , 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

Se poate instala si pe stalpi grosi datorita bratelor extensibile cu melc. Sistem automatizare poarta batanta cu posibilitate de deschidere spre exterior sau spre interior.

Noua generatie de motoare LINOMATIK

Linomatik Lino 400  este un motor destinat automatizarii portilor batante. Este un motor puternic si de incredere, o alegere excelenta de motor din clasa sa. A fost proiectat pentru a deschide porti de 3 metri / foaie, cu o greutate de pana la 300 kg / foaie. Este un motor fiabil si rezistent care isi va indeplini sarcinile pentru ani la rand si nu va necesita decat o mentenanta obisnuita, fara interventii majore si costisitoare. Este echipat cu un panou de control care ofera numeroase beneficii: reglarea puterii, auto-inchidere, scaderea treptata a vitezei si alte functii utile. 

brat automatizare poarta

 

Atentie! La aceasta automatizare se pot inrola un maxim de 39 de telecomenzi. 

In functie de dimensiunea portilor dumneavoastra aceste motoare suporta urmatoarea greutate per foaie. ATENTIE! In cazul zonelor cu vant puternic sau in cazul portilor care sunt pline (acoperite cu policarbonat, lemn, etc.) aceasta greutate scade considerabil. 

 

2 Metri 2,5 Metri 3 Metri 3,5 Metri 4 Metri
500KG 450 kg 400 kg 350 kg 300 kg

 

Dimensiuni motoare:

 

Lungime brat inchis 78 centimetri
Lungime brat deschis  118 centimetri
Latime motor  9 centimetri           
Lungime motor  20 centimetri 
Diametru brat 5.5 centimetri
imagine motor linomatik

ATENTIE! Nu se recomanda montajul bratului deschis la maxim. Va rugam sa va luati o marja de minim 3cm. 

 

  ghid rapid automatizare_1

O solutie excelenta pentru instalatori!

Automatizarea de poarta batanta Linomatik Lino 400 este alegerea ideala atat pentru instalatori, cat si pentru clienti. Este un sistem de automatizare integrat, care este potrivit pentru porti batante rezidentiale care nu depasesc 3 metri/ canat si cu o greutate de pana la 300 kg/canat.

Calitatea constructiei produsului si simplitatea de instalare il ajuta sa fie in topul alegerilor instalatorilor. O noua generatie de motoare puternice te vor rasplati cu multi ani de functionare continua fara probleme si fara necesitati de intretinere costisitoare.

Panoul de ontrol electronic dispune de multe functii, iar programarea este foarte simpla si logica. Daca esti un instalator priceput si cu experienta, ai putea sa instalezi acest sistem in aproximativ doua ore. Toate componentele sunt la locul lor si instalarea se face extrem de repede. 

In pachet veti gasi: 

 • 2 motoare puternice pe melc 230V (fiecare cu melc integrat, lubrifiate permanent, cu carcasa de metal galvanizat, suruburi, doua condensatoare si doua chei pentru actionarea manuala in cazul unei caderi de curent)
 • panou de comanda cu receptor radio incorporat
  set de fotocelule
 • 2 telecomezi elegante cu 4 butoane
 • lampa de semnalizare LED si suport de prindere lateral
 • manual de instalare si programare in limba romana

Stiu sigur ca se potriveste portii mele!

Daca poarta ta nu depaseste lungimea de 4 metri/foaie, nu este mai grea de 300 kg (fara policarbonat) si nu o deschideti de mai mult de 45 ori/zi atunci automatizarea de poarta batanta Linomatik Lino 400 este perfecta pentru poarta dumneavoastra!

 

Caracteristici speciale:

Blocaj de securitate

Motoarele sunt echipate cu un sistem de blocaj, astfel ca ele nu pot fi deplasate manual. Daca intr-o zi nu ai curent electric, automatizarea se poate debloca cu o cheita speciala inclusa in pachet pentru a putea muta portile manual, fara probleme. 

Panoul de control

Panoul de control are diverse functii pe langa caracteristicile de baza. Programarea este foarte usoara si meniul este intuitiv. Are functie de deschidere pentru pietoni, astfel putem seta o deschidere mai mica a portii pentru pietoni sau chiar pentru biciclete sau motociclete pentru a salva energie.

cerere instalare automatizari