Automatizare poarta batanta 2x5 metri 300 kg Linomatik LINO600
1749.98 RON 1749.99 RON

Automatizare poarta batanta 2x5 metri 300 kg Linomatik LINO600

|
Adauga intrebare
Descriere

Automatizare poarta batanta 2x5Metri 300Kg Linomatik. Noua generatie de automatizari de porti de la LINOMATIK. Brat extensibil cu melc perfect pentru porti mari si grele.

1749.99 RON
Stoc epuizat
Pachetul contine

Descriere produs

Noua generatie de motoare LINOMATIK

Linomatik Lino 600 este un motor pentru automatizarea portilor batante. Acesta este cel mai puternic si cel mai de incredere motor din clasa sa. Este creat pentru a putea deschide porti de 3 metri/foaie, cu greutate de pana la 300 Kg/Foaie. Aceste caracteristici il recomanda pentru a face fata aplicatiilor tale de deschidere automata a portii, pentru multi ani buni de la instalare. Este echipat cu un panou de control care ofera numeroase beneficii, cum ar fi reglarea puterii, auto-inchidere, scaderea treptata a vitezei si alte functii. 

Atentie! La aceasta automatizare se pot inrola un maxim de 39 de telecomenzi.

 

Tabel greutate/ dimensiune

In functie de dimensiunea portilor dumneavoastra aceste motoare suporta urmatoarea greutate per foaie. ATENTIE! In cazul zonelor cu vant puternic sau in cazul portilor care sunt pline (acoperite cu policarbonat sau lemn, etc.) aceasta greutate scade considerabil. 

 

2 Metri 2,5 Metri 3 Metri 3,5 Metri 4 Metri 5 Metri
500KG 450 kg 400 kg 350 kg 300 kg 300 Kg

 

Dimensiuni motoare:

Lungime brat inchis 98 centimetri
Lungime brat deschis  158 centimetri
Latime motor  9 centimetri           
Lungime motor  20 centimetri 
Diametru brat 5.5 centimetri

ATENTIE! Nu se recomanda montajul bratului deschis la maxim. Va rugam sa va luati o marja de minim 3cm. 

Prima alegere a instalatorilor!

 

Automatizarea de poarta batanta Linomatik Lino 600 este alegerea ideală atat pentru instalatori si pentru clienti. Este un sistem de automatizare integrat, care este potrivit pentru porti batante rezidentiale care nu depasesc 3 metri/ canat si cu o greutate de până la 300 kg/canat.

Combinația excelenta de calitate a constructiei produsului si simplitatea de instalare, ajuta sa fie alegerea nr 1. a instalatorilor. O noua generatie de motoare puternice te vor rasplati cu multi ani de functionare continua fara probleme si fara necesitati de intretinere costisitoare.

 

Panoul de control electronic dispune de multe functii, dar cu o programare simpla, logica. Daca esti un instalator priceput si cu experienta ai putea sa instalezi acest sistem in aproximativ doua ore. Toate componentele sunt la locul lor si instalarea se face extrem de repede. 

 

In pachet veti gasi: 

  • >> 2 Motoare puternice pe melc 230V fiecare cu melc integrat lubrifiate permanent, cu carcasa de metal galvanizat, suruburi, doua condensatoare si doua chei pentru actionarea manuala in cazul unei caderi de curent
  • >> Panou de comanda cu receptor radio incorporat
  • >> Set de fotocelule
  • >> 2 Telecomezi elegante cu 4 butoane
  • >> Lampa de semnalizare LED cu suport de prindere lateral
  • >> Manual de instalare si programare in limba Romana

 

Stiu sigur ca se potriveste portii mele!

Daca poarta ta nu depaseste lungimea de 5 metri/foaie si nu este mai grea de 300 kg (fara policarbonat) si nu o deschideti de mai mult de 45 ori/zi atunci automatizarea de poarta batanta Linomatik Lino 600 este perfecta pentru poarta dumneavoastra!

  

 

Caracteristici speciale:

 

Blocaj de securitate

Motoarele sunt echipate cu un sistem de blocaj, deci astfel ele nu pot fi deplasate manual. Daca intr-o zi nu ai curent electric, automatizarea se poate debloca cu o cheita speciala inclusa in pachet pentru a putea muta portile manual, fara probleme. 

Panoul de control

Panoul de control are diverse functii pe langa caracteristicile de baza. Programarea este foarte usoara si meniul este intuitiv. Are functie de deschidere pentru pietoni, astfel putem seta o deschidere mai mica a portii pentru pietoni sau chiar pentru biciclete sau motociclete pentru a salva energie.

ghid rapid automatizare_1