Automatizare poarta batanta 1 canat de la KING GATES

Automatizare poarta batanta 1 canat de la KING GATES

|
Adauga intrebare
Descriere

Automatizare poarta batanta 1 canat. Pentru deschideri porti pietonale sau alte tipuri de porti batante in un canat, sau pentru automatizarea unei usi la crama sau pivnita. Poti sa o programezi si sa o comanzi direct de pe Smart Phone. Motoare 24V pentru fiabilitate maxima. 

 

  • Cod produs LINEARK40024SOLO
  • Brand KING GATES
  • Taxa verde 11
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Automatizare fiabila pentru trafic intens - Ciclu 90%

 

Automatizarea LINEARK40024SOLO vine cu 1 brat cu piston telescopic, fabricate din aluminiu turnat si cadru de otel inoxidabil. Suporti de prindere a bratelor nu necesita sudura datorita capatului care poate fi prins de poarta cu ajutorul unor suruburi. Cablarea ei se face foarte usor datorita unor cleme de legatura. Carcasa are un factor de protectie IP 54, care permite utilizarea portii la temperaturi cuprinse intre -20° - +50°. Motorul este unul silentios, care permite o deschidere de 0.014 metri/secunda cand foaia este la greutate maxima (200 de kg). Calitatea folosita la piesele facute de KING GATES iti spun mai mult decat un lucru: Miscare silentioasa, performanta maxima, uzura minima, instalare usoara.

 

 

 

Placa de control inteligenta

 

Munca instalatorului este simplificata radical datorita unei placii de baza inteligenta . Aceasta garanteaza performanta la nivel inalt in ceea ce priveste siguranta utilizatorilor, timpul si viteza de instalare. O singura metoda de programare si pentru automatizari batante si pentru automatizari culisante. Astfel instalatorul nu trebuie sa invete doua tipuri de placi de baza. Aceasta ajuta la o programare rapida si la o mententata simpla si practica. 

 

Se regleaza practic folosind un variator de putere, cursa portilor se poate programa automat cu ajutorul unei singure telecomenzi. Vine echipata cu leduri de diagnosticare si comutatoare DIP pentru setarea modurilor de functionare. Suporta gestionarea operatiunilor de reducere a vitezei, de reglare a vitezei si forta la detectie obstacol. 

 

 

 

Placa de control poate fi programata direct din telefon printr-o aplicatie intuitiva. Pentru aceasta trebuie sa achizitionati modulul wireless KINGCONNECT(Vezi produse asociate)  sau poti sa o controlezi din aplicatie daca instalezi modulul suplimentar WI-CLAVIS pentru a controla automatizarea deschis / inchis. 

 

 ATENTIE : Cand comandati acest produs trebuie precizat ce deschidere trebuie sa aiba bratul (stanga sau dreapta)

 

 

Pachetul include: 

 

• Cutie cu placa de baza STARG8 

• 1 x brat telescopic 

• 2 x Telecomenzi