Releu inteligent wireless de mare putere SONOFF POWR3

Releu inteligent wireless de mare putere SONOFF POWR3

|
Adauga intrebare
Descriere

Releu inteligent wireless de mare putere SONOFF POWR3

179.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Descriere produs

Sonoff POW (R3) sau POWR3 este un releu de comutator inteligent, iar R3 este versiunea 2021 cu o capacitate crescută de putere mare. POW R3 suportă max. 25A / 5500W și este un releu întrerupător inteligent echipat cu WiFi, cu contor de putere. Asocierea senzorilor de temperatură și umiditate NU este acceptată. POW R3 are o protecție încorporată la suprasarcină, protejează dispozitivul conectat.

Releul inteligent este controlabil de la distanță prin Internet și aplicația pentru smartphone iOS (Apple) sau Android și puteți seta pornirea programată. Dispozitivul are și un buton fizic. Partajați telecomanda din aplicație cu familia dvs. Soluție ideală pentru controlul inteligent al aparatelor electrocasnice, care nu trebuie să funcționeze tot timpul și care pot fi pornite/oprite periodic (de exemplu, pompă de aer pentru acvariu). Folosind releul întrerupător inteligent, puteți porni de la distanță oricare dintre aparatele dvs. chiar înainte de a fi acasă și puteți seta comod o OPRIRE programată pentru a economisi energie și costuri.

Dispune de măsurarea puterii în timp real, statisticile zilnice și lunare sunt afișate în aplicația mobilă. Noua versiune R3 acceptă descărcarea datelor de consum pe smartphone. Releul întrerupător inteligent oferă ajutor nu numai la pornirea/oprirea de la distanță și programată, dar ajută și la înțelegerea și optimizarea consumului de energie.