Videointerfon wireless TCP/IP cu control acces, Dahua, VTO2111D-WP
456.99 RON 518.99 RON

Videointerfon wireless TCP/IP cu control acces, Dahua, VTO2111D-WP

4.4
|
Adauga intrebare
Descriere

Videointerfon wireless TCP/IP cu control acces Dahua VTO2111D-WP. Se poate folosi impreuna cu un terminal smart Android sau Apple, telefon sau tableta.

  • Cod produs VTO2111D-WP
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

 

Videointerfon wireless TCP/IP cu control acces Dahua DHI-VTO2111D-WP. Se poate folosi impreuna cu un terminal smart Android sau Apple, telefon sau tableta. Suporta maxim 5 utilizatori simultan pentru vizualizarea imaginilor. De asemenea, suporta inrolarea a pana la 10.000 de carduri.

 

 

Se poate conecta la routter fie cablat (cu alimentare POE) fie wireless, unghi mare de vizualizare (peste 100 de grade), iar rezolutia este una generoasa de 1 MP. Accesul se poate face si pe baza de card RFID, fie prin intercomunicatie cu telefonul sau tableta.

 

Descarca fisa tehnica DHI-VTO211D-W

 

 

Videointerfon IP wireless, exterior vila, 1/4" CMOS, 1 Megapixel. Comunica wireless sau cablat cu monitorul de interior si poate sa comunice cu tine direct pe mobil atunci cand nu esti acasa. Functioneaza chiar si pe timpul noptii datorita iluminarii, Operare de la distanta, Indicatii vocale, protectie IP 65, alimentare DC 12V, PoE(802.3af), conectare TCP/IP. 

 

Atentie! Alimentatorul nu este inclus in pachet.

 

 

 

Sistem de control acces incorporat RFID cu cartele Mifare 13,56 Mhz. Releul poate fi controlat direct din aplicatia de telefon mobil sau din tableta.

 

 

www

 

 

Câmpul larg de vizualizare, conexiunea Wi-Fi, capacitatea de funcționare optimă pe timp de noapte și apelarea directă pe telefonul mobil fără a fi nevoie de un monitor de interior sunt avantaje demne de luat în calcul în alegerea acestui model.

 

 

Postul de interior este un monitor wireless LCD de 7 Inch cu o rezolutie 1024x600, suport de card SD pana la 32GB(nu este inclus), functie snapshot, alimentare PoE (802.3af). Sistemul poate integra mai multe camere IP DAHUA.