Ups 800VA/480W cu AVR si 2 prize Njoy Keen 800, UPLI-LI080KE-CG01B

Ups 800VA/480W cu AVR si 2 prize Njoy Keen 800, UPLI-LI080KE-CG01B

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Putere 800 VA / 480 W
  • 2 Prize cu protectie si conectate la baterie
  • Garantie 24 luni
  • Cod produs UPLI-LI080KE-CG01B
  • Brand Njoy
262, 99 Lei
Stoc epuizat

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Ups 800VA/480W cu AVR si 2 prize Njoy Keen 800

 

Seria Keen va protejeaza echipamentele electronice de daune fizice si ofer o baterie de rezerva pentru a preveni pierderile de date in cazul intreruperilor accidentale ale energiei electrice.

Modul line interactive pe care functioneaza Keen regleaza voltajul pe o plaja suficienta pentru o filtrare mai avansata a curentului electric fara sa faca comutarea pe functia de back-up.

Seria Keen este dotata cu AVR, un sistem de redesare a tensiunii de intrare pentru evitarea deteriorarii echipamentelor conectate. Acesta este recomandat pentru cei care au probleme cu fluctuatiile mari de tensiune.

In cazul unei pene de curent de proportii, UPS-ul Keen va reporni automat odata cu revenirea curentului fara a mai fi nevoie de ajustare manuala sau de supraveghere.

 

2 prize Schuko cu protectie

Keen are 2 prize standard care sunt conectate la bateria inclusa in UPS. Pentru a putea lucra si pe timpul caderilor de curent de durata scurta sau medie conecteaza la UPS computerele si monitoarele.

 

Functie Auto-restart

Functia Auto-restart ajuta la repornirea automata a UPS-ului dupa o pana de curent extinsa fara a fi nevoie sa fie pornit manual. O functie in plus pentru o grija in minus.

 

Stabilizator de tensiune (AVR)

AVR-ul este un circuit secundar proiectat pentru a mentine un nivel constant de tensiune. Acesta va elimina varfurile de inalta sau joasa tensiune produse de anomalii ale curentului electric.