[RESIGILAT] Camera all in one Safer 2MP microfon incorporat IR 80m SAF-BM2MP80F36A-R
79.99 RON 159.99 RON

[RESIGILAT] Camera all in one Safer 2MP microfon incorporat IR 80m SAF-BM2MP80F36A-R

|
Adauga intrebare
Descriere

Comanda produsul resigilat. Produs testat, functional!

 

Stoc limitat.

  • Cod produs SAF-BM2MP80F36A-R
  • Brand Safer
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Rezolutie Full HD, lentila 3.6 mm

Camera Safer SAF-BM2MP80F36A este echipata cu un senzor de imagine CMOS 1/2.7" cu ajutorul caruia veti inregistra imagini la o rezolutie de 2 megapixeli. Lentila fixa de 3,6 mm a camerei ofera un unghi de vizualizare larg, de 86°. Acest unghi este suficient de mare incat sa o puteti utiliza pentru supravegherea unui spatiu larg, precum o parcare, o curte etc.

Microfon incorporat

Camera Safer are microfon incorporat, astfel ca pe langa inregistrarile video, veti putea obtine si partea audio. Mai mult, daca aveti un DVR care suporta aceasta functie, veti putea transmite audio prin HDCVI, pe acelasi cablu coaxial, fara sa mai fie nevoie sa trageti cabluri suplimentare. 

Atentie* Pentru inregistrare audio, DVR-ul trebuie sa suporte/aiba iesiri audio. Daca nu sunteti sigur daca aceasta camera va functiona impreuna cu DVR-ul dumneavoastra, va rog sunati la suport tehnic. 

ATENTIE ! Camera vine implicit in tehnologia HDCVI. In cazul in care aveti un DVR mai vechi, care nu este PENTABRID/TRIBRID si nu suporta tehnologia HDCVI atunci pentru a putea schimba camera in alta tehnologie TURBO HD, AHD, CVBS trebuie sa achizitionati telecomanda DAHUA PFM820.