[RESIGILAT] Dvr 4 canale, 5 Megapixeli, 4 intrari audio, Audio over Coax, H265+ DS-7204HUHI-K1(S)
297.99 RON

[RESIGILAT] Dvr 4 canale, 5 Megapixeli, 4 intrari audio, Audio over Coax, H265+ DS-7204HUHI-K1(S)

|
Adauga intrebare
Descriere

Comanda produsul resigilat. Produs testat, functional!

Stoc limitat.

  • Cod produs DS-7204HUHI-K1(S)-R
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 2
Produs indisponibil

Descriere produs

Dvr 4 canale, 5 Megapixeli, Hikvision cu 4 intrari audio, H265+ DS-7204HUHI-K1. Este noul standard in supraveghere video. Suporta camere TurboHD de pana la 5 megapixeli si stocheaza inregistrarile eficient cu ajutorul codecului H265+. Suporta Audio over Coax atata timp cat camerele folosite sunt Hikvision si au terminatia "S".

  

 

Rezolutie impresionanta

Noua tehnologie Hikvision TurboHD permite inregistrarea de imagini de supraveghere de calitate inalta. Rezolutia maxima suportata este de 5 megapixeli pe camere Turbo HD sau FULL HD  pe camere HDCVI/AHD. 

 

 

Salveaza spatiu de stocare- H265+ - Cu pana la 80% economisire 

Acest nou DVR de la Hikvision ofera stocare eficienta folosind noua compresie H.265+. Acum puteti salva foarte eficient inregistrarile. Videoclipurile vor consuma in unele cazuri cu pana la 80% mai putin spatiu de stocare. 

 

 

Diverse moduri de inregistrare

Cum sunteti obisnuiti cu DVR-urile comericalizate de noi, acest aparat poate fi setat sa inregistreze continuu, la detectie miscare, sau dupa un orar. Poate trimite un semnal de alarma atunci cand exista detectie de miscare, atunci cand se pierde semnalul de la o camera, atunci cand camera este acoperita de un obiect sau cand nu aveti Hard-disk in interior. 

  

 

Suporta HDD de capacitate mare 

Acest DVR suporta un hard-disk de capactiate mare, pana la 10 Terabiti pentru stocare indelungata. 

 

 

Intrari audio pentru fiecare canal si alarme

Include 4 intrari audio pentru a putea monta microfoane la fiecare camera si 4 intrari de alarma care te ajuta sa integrezi senzori sau contacti magnetici pe sistemul DVR.