Kit complet  supraveghere video 8 camere exterior, 2MP, IR20m, Safer

Kit complet supraveghere video 8 camere exterior, 2MP, IR20m, Safer

|
Adauga intrebare
Descriere

Kitul este format din DVR Safer 8 canale Pentabrid, 8 camere de exterior si accesorii. Pentru a fi functional trebuie sa achiztionati si un hard-disk. Vedeti produse asociate.

 

Garantie 5 ani la camerele de exterior si DVR!

  • Cod produs KIT8FHDSAFER
  • Brand Safer
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

Kit supraveghere 8 camere exterior 

Acest sistem de supraveghere foloseste 8 camere de exterior, un DVR SAFER, pentru a inregistra imagini de rezolutie 1080pi, impreuna cu vizualizare live pe internet. Acesta este cu mult mai performant decat sistemele de supraveghere traditionale analogice si rivalizeaza cu multe sisteme de camere IP. De asemenea, el combate problemele de retea ale camerelor IP sau de intarziere a semnalului video. 

Pentru acest kit mai trebuie sa adaugati un hard-disk pentru a fi functional. Puteti sa cautati un HDD la produse asociate.

 

Camera supraveghere exterior 2 MP, lentila 2.8mm, IR 20 metri SAFER 

Camera de supraveghere Safer are rezolutie Full HD 1080p, fiind dotata cu un senzor CMOS de 2 MP. De asemenea, lentila fixa este de 2.8 mm, ceea ce confera un unghi mare de vizualizare. Astfel, camera Safer poate fi utilizata pentru o surprinde cadre largi, de anasamblu, putand fi folosita in spatii mari.  

 

 

Led-uri infrarosu pentru vizualizare nocturna

Camera este dotata cu LED-uri infrarosu care permit inregistrarea de imagini de calitate, chiar si pe timpul noptii. Astfel, cu ajutorul acestei camere vei putea suprinde cadre pe o distanta de pana la 20 de metri, in conditii de iluminare slabe sau pe timp de noapte. Camera are o serie de functii care "ajuta" camera sa redea imagini clare, cu detaliile necesare (DNR, DWDR). Mai mult, camera este dotata si cu meniu OSD, care va permite sa reglati anumite setari de imagine direct din camera, in functie de nevoile personale. 

 

 

DVR Pentabrid 8 canale SAFER

Daca cauti un DVR care sa fie compatibil cu diferite tehnologii, DVR-ul penabrid SAF-8X-1080 este alegerea ta perfecta. Acest DVR suporta tehnologiile AHD, TVI, CVBS, HDCVi, IP. Sunt 8 canale FULL HD pentru camere analogice + 4 canale pentru camere IP de pana la 6 MP. Toate canalele inregistreaza 1080p, folosind o compresie buna pentru stocarea datelor (H265+). Pe langa faptul ca este compatibil cu ONVIF/PSIA, DVR-ul suporta cautarea inteligenta sau functiile IVS. Suporta 1 x HDD pana la 8 TB (nu este inclus), si are 2 porturi USB 2.0 . 

De asemenea, DVR-ul are 1 intrare audio analogica + 1 intrare audio prin HDCVI pe acelasi cablu (aceasta functionalitate va permite sa obtineti inregistrari audio prin acelasi cablu daca utilizati camere HDCVI cu microfon incorporat).

 

 

Compresie video H.265 si H.265+

Noutatea acestei noi serii de DVR-uri Dahua este compresia video H.265 care determina o mai buna prelucrare a imaginilor video si un spatiu mai mic de stocare pe care acestea il vor ocupa pe hard disk-ul dvs. Astfel, producatorii Dahua sustin ca noua compresie va ajuta sa obtineti cu pana la 90% mai mult spatiu de stocare cu ajutorul acestui nou standard de compresie video.

 

 

Vizualizarea imaginilor la distanta

SAFER ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate sau live chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla in locatia supravegheata.

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: