DVR Pentabrid 16 canale 4K integrare POS compresie H.265 Dahua XVR7116HE-4KL-X

DVR Pentabrid 16 canale 4K integrare POS compresie H.265 Dahua XVR7116HE-4KL-X

|
Adauga intrebare
Descriere

DVR Pentabrid 16 canale, rezolutie 4K (8 megapixeli). Suporta 16 camere analogice + 16 camere IP. Compresie video H.265. Integrare POS. 16 canale audio prin HDCVI. 16 intrari si 3 iesiri de alarma.

  • Cod produs XVR7116HE-4KL-X
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

DVR 16 canale Pentabrid cu rezolutie 4K

 

DVR-ul Dahua XVR7116HE-4KL-X are 16 canale pe care se pot conecta camere pe orice tehnologie. Acesta accepta camere HDCVI cu rezolutie maxima 4K (8 megapixeli), iar pe tehnologiile AHD si Turbo HD, camerele suportate trebuie sa aiba o rezolutie maxima de 5 MP. In plus, pe langa cele 16 camere analogice, DVR-ul mai suporta inca 16 camere IP, cu rezolutie maxima de 8 MP. Astfel, veti putea obtine un sistem de supraveghere cu 16 camere cu rezolutie inalta.

 

In plus, acest DVR are 16 intrari audio analogice + 16 intrari audio prin HDCVI pe acelasi cablu (daca utilizati camere HDCVI cu microfon incorporat, nu veti mai avea nevoie de cabluri suplimentare pentru a beneficia de inregistrarea audio). Mai mult, DVR-ul are 16 intrari si 3 iesiri de alarma.

 

Functiile inteligente cu care este echipat acest DVR eficientizeaza procesul de supraveghere, pentru mai multa siguranta. Astfel, aceste functii se refera la: Tripwire (bariera virtuala), detectia intrusilor, detectia obiectelor abandonate sau lipsa si la detectia faciala.

 

Acest DVR poate stoca inregistrarile efectuate pe un hard disk cu o capacitate de pana la 8 TB (nu este inclus - se achizitioneaza separat). DVR-ul este echipat si cu doua porturi USB, prin care se pot cupla alte medii de stocare sau pentru efectuarea de back-up (de ex: hard disk extern).

 

Cu acest DVR puteti obtine distante de transmisie mari, cu cablu UTP sau coaxial: 700m pentru rezolutie 4K/4M, 800m pentru rezolutie 1080p si 1200m pentru rezolutie 720p.

 

DVR-ul are si doua iesiri video HDMI si VGA pentru conectarea a doua monitoare pe care puteti vizualiza imagini live si inregistrate, lucru care poate eficientiza procesul de supraveghere.

 

Vizualizarea imaginilor la distanta

Dahua ofera posibilitatea vizualizarii imaginilor inregistrate sau live chiar daca nu te afli in locatia DVR-ului. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi un software pe calculatorul tau sau o aplicatie pe mobil si sa ai conexiune la internet. Apoi, oricand doresti tu sau oriunde te-ai afla poti accesa aceste imagini si poti verifica ce se intampla in locatia supravegheata.

 

Vizualizeaza inregistrarile pe internet cu ajutorul urmatoarelor aplicatii: 

internet9 Windows - Browser Internet Explorer 
apple19 iPhone APP - Vezi aici aplicatia
system1 Android APP - Vezi aici aplicatia
Pentru PC sau MAC - Vezi aici aplicatia

 

Compresie video H.265 si H.265+

Noutatea si totodata un element foarte practic pe care il include acest model de DVR este compresia video H.265 care determina o mai buna prelucrare a imaginilor video si un spatiu mai mic de stocare pe care acestea il vor ocupa pe hard disk-ul dvs. Astfel, producatorii Dahua sustin ca noua compresie va ajuta sa obtineti cu pana la 90% mai mult spatiu de stocare cu ajutorul acestui nou standard de compresie video.

 

Integrare POS

Acest model de DVR suporta integrarea cu POS-urile din magazine, pentru o si mai buna performata a sistemului de supraveghere. Datorita acestei integrari, veti putea supraveghea mai atent activitatea de la casa de marcat si veti obtine informatii despre fiecare produs scanat, precum si data si ora scanarii. Acest lucru va va ajuta sa eliminati orice urma de suspiciuni, dar sa si minimizati eventualele furturi. In acelasi timp, aceasta functie va ofera si mai multa siguranta si transparenta la locul de munca.