Dvr 8 canale pentabrid de 5 MP, 2 x HDD, 8 alarme, 2 x USB, Hikvision DS-7208HUHI-K2/P

Dvr 8 canale pentabrid de 5 MP, 2 x HDD, 8 alarme, 2 x USB, Hikvision DS-7208HUHI-K2/P

|
Adauga intrebare
Descriere
  • DVR 8 canale
  • Tehnologiile TVI/HDCVI/AHD/CVBS/IP
  • 8 camere analogice si 4 camere IP
  • Aplicatie pentru mobil
  • Tehnologie PoC (Power over Coaxial)
  • Compresie video H.265 Pro+
  • Garantie 24 luni 
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

DVR pentabrid 8 cu PoC

DVR-ul DS-7204HUHI-K1/P este unul pentabrid, el fiind compatibil cu camere pe diferite tehnologii cum ar fi : AHD/HDTVI/CVBS/CVI chiar si 4 camere IP de maxim 6 MP. El inregistreaza la 8 Megapixeli cu 8 FPS doar pe tehnologia HDTVI (frames per second), la 5 MP inregistreaza pe tehnologia AHD cu 12 FPS, iar la 4 MP inregistreaza pe tehnologia CVI cu 12 FPS. 

Spatiu de stocare generos

Datorita compresiei superioare H.265 Pro+, imaginile inregistrate sunt arhivate in fisiere de dimensiuni mult mai mici fata de metodele clasice. Vine cu 2 porturi de USB (1 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0) si suporta 2 HDD de maxim 10 TB (nu sunt incluse). Vine cu 8 intrari de alarma si cu 4 iesiri de alarma, mai mult are si o intrare audio bidirectionala.

Generatia PoC - Power over Coax

Tehnologia PoC este o solutie mult mai eficienta, atat ca timp, cat si in ceea ce priveste costurile. Spre exemplu, intr-un sistem conventional de camere analogice, ar putea fi nevoie si de prezenta unui inginer electronist, care sa traga mai intai firele necesare instalarii. In schimb, folosind tehnologia PoC, camerele de supraveghere sunt direct conectate la DVR si nu necesita pregatiri suplimentare. In acelasi timp, utilizatorii au parte de camere de supraveghere "plug and play", care nu trebuie configurate si care pot fi folosite imediat. Camera si DVR-ul folosit trebuie sa suporte PoC, altfel nu va functiona.

 Atentie! Daca achizitionati un DVR si o camera cu PoC, este important sa NU legati o sursa de alimentare separata pentru camera (deoarece camera primeste alimentare direct din DVR).