DVR 4 canale AHD 1080p Lite Hibrid Hanbang

DVR 4 canale AHD 1080p Lite Hibrid Hanbang

5
|
Adauga intrebare
Descriere

DVR-ul cu 4 canale AHD 1080p Lite Hibrid Hanbang este un recorder digital profesional dedicat aplicatiilor mici si mijlocii. Acesta poate inregistra imagini de la 4 camere de supraveghere AHD la rezolutie 1080x960 pixeli (suporta camere de 1 - 1,3 megapixeli si 2 - 2,4 megapixeli) sau poate inregistra imagini de la camere cu rezolutie 960H.

 

 

Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Inregistratorul digital este echipat cu o multitudine de caracteristici tehnologice utile, care fac din acest sistem de inregistrare sa fie utilizat foarte usor si eficient. Acest DVRcu 4 canale este solutia perfecta pentru un spatiu rezidential, pentru o afacere mica, un magazin, o gradinita sau o unitate de productie mica.

 

DVR-ul cu 4 canale AHD 1080P Lite Hibrid Hanbang este un recorder digital profesional dedicat aplicatiilor mici si mijlocii. Acesta poate inregistra imagini de la 4 camere de supraveghere 1080P Lite (1 Megapixel / 1,3 Megapixeli / 2 megapixeli / 2,4 megapixeli) sau poate inregistra imagini de la camere cu rezolutie 960H. 

 

  • - Inregistrare/Redare simultanta: 4 x AHD 1 Megapixel sau 1.3 Megapixeli
  • - Iesire video de inalta rezolutie HDMI si VGA
  • - 2 USB port
  • - Server DDNS gratuit dedicat pentru vizualizare inregistrari - Nu trebuie sa iti faci cont!
  • - Functie P2P gratuita
  • - Functioneaza direct pe IP dinamic
  • - Aplicatie dedicata gratuita pentru Android si iPhone

 

 

 

Suporta iHDMIesire video VGA + HDMI Simultan

 

Acest sistem de inregistrare DVR 4 Canale are iesire HDMI si VGA. Poti sa pui acest DVR simultan pe un televizor full HD si un monitor HD SIMULTAN.  Aceasta caracteristica este ideala pentru magazine si supermarketuri - Puteti afisa inregistrarile pe un televizor pe care il vede toata lumea si puteti sa il vizualizati dumeavostra de pe un monitor in backoffice. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stick HDDaviBack-up rapid - Fisiere AVI

 

Poti face back-up usor pe un dispozitiv USB. Acest DVR suporta export de fisiere AVI (nu mai trebuie sa instalezi programe speciale si codecuri suplimentare pentru a-l vizualiza pe PC) 

 

 

 

 

 

 

descărcare_1DVR 4 canale AHD cu meniu in limba romana

 

Un DVR ultra-performant cu meniu in limba romana. Acum nu trebuie sa iti mai faci griji ca nu stii sa configurezi acest DVR. Sistemul are meniu in limba romana si se configureaza usor. 

 

 

 

 

 

InternetsmallVizualizare rapida pe internet de oriunde din lume!

 

Nu ai neovie de IP FIX in locatia DVR-ului. Poti conecta orice DVR HANBANG la o retea cu IP DINAMIC si iti vei vedea inregistrarile pe internet. 

Poti face streaming catre un numar nelimitat de utilizatori folosind Multicast . Streamingul pe mobil se face prin extra-stream cu rezolutie CIF pentru o vizualizare rapida. Hanbang ofera un server DDNS gratuit, dedicat pentru a putea vizualiza cu usurinta inregistrarile sistemului de supraveghere

 

 

Descarca aplicatie mobil de aici: 

 

 

 

 

 technologyServer P2P gratuit IVView

 

IVVIEW este o platforma pentru supraveghere video care permite vizualizare si download pe internet. IVV foloseste ultima tehnologie din domeniul CLOUD, configurare retea automata, criptare retea, securitate retea si altele. Platforma IVV doreste sa fie una dintre cele mai bune platforme cloud de supraveghere video.  

 

IVV este usor de folosit. Nu aveti nevoie de cunostinte tehnice de retea sau internet pentru a-l folosii. Toate dispozitivele vor fi inregistrate automat odata ce sunt connectate la internet si pornite. Utilizatorii pot accesa DVR-ul prin browsere si device-uri mobile folosind doar contul si parola.

 

Cu ajutorul IVV utilizatorii pot sa isi seteze DVR-ul, pot sa vada inregistrari live, pot sa monitorizeze statusul DVR-ului. Utilizatorii pot face deasemenea back-up cu usurinta.

 

 

Descopera aici platforma IVView

 

 


Software performant, inteligent 

 

Sistemul suporta cautare inteligenta dupa cronologie. Configurare lungime inregistrari. Are functie anti-sabotaj - Te alerteaza pentru erori de sistem, erori HDD, pierderi de comunicare in infrastructura de retea, pierderi video, acoperirea unei camere, camera nefocalizata. Monitorizeaza temperatura, starea si statulul Hard-Disk-ului 

 images_3

 

 

 

Software centralizare DVR-uri CMS gratuit!

 

Primiti un CMS gratuit pentru conectarea mai multor DVR-uri Hanbang. Dar nu numai, acesta suporta inclusiv DVR-uri ale altori producatori mari precum Dahua si Hikvision pentru o monitorizare video centrala.