DVR 16 canale Hikvision, 2MP, AI, Acusense, IDS-7216HQHI-M1/S

DVR 16 canale Hikvision, 2MP, AI, Acusense, IDS-7216HQHI-M1/S

|
Adauga intrebare
Descriere
  • 2 MP Full HD 
  • Pana la 4MP lite
  • Functie detectie persoane
  • Protectie perimetru
  • Motion Detection 2.0
  • AcuSense
  • Audio prin coaxial
  • 2 ani garantie
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

DVR 16 canale Hikvision IDS-7216HQHI-M1/S este un DVR de generatie noua de la Hikvision dotat cu algoritmul inteligent AcuSense care invata singur in timp ce utilizati DVRul.

AcuSense

Adăugând o notă de inteligență camerelor video populare, dar și recorderelor video Hikvision, tehnologia AcuSense face din aceste produse alegerea perfectă pentru un sistem de securitate accesibil și inteligent! Tehnologia Acusense vine cu urmatoarele functii: 

Alarmă precisă pentru om și vehicul Avertisment audio și vizual Căutați rapid țintele după tipologie
Vă puteți concentra pe alarmele declanșate de oameni și vehicule, în timp ce alarmele false declanșate de animale mici sau alte obiecte irelevante sunt mult reduse. Acest DVR vine cu detectare VCA sau mișcare. Metode de răspuns și de descurajare la fața locului, folosind avertizări audio-vizuale și personalizabile pentru a adăuga un alt strat de protecție. Funcția audio în două sensuri este acum disponibilă. Clipurile video sunt sortate în funcție de categorii umane și vehicule, iar clasificarea obiectelor îmbunătățește considerabil eficiența căutării.

Atentie! Detectarea persoanelor functioneaza pe 4 din cele 16 canale.

Diverse moduri de inregistrare

Cum sunteti obisnuiti cu DVR-urile comercializate de noi, acest aparat poate fi setat sa inregistreze continuu, la detectie miscare, sau dupa un orar. Poate trimite un semnal de alarma atunci cand exista detectie de miscare, atunci cand se pierde semnalul de la o camera, atunci cand camera este acoperita de un obiect sau cand nu aveti Hard-disk in interior. 

NOTA!: Functia de detectare miscare (Motion Detection 2.0) si de protectie perimetru nu pot fi utilizate simultan. Daca activati una din cele doua functii cealalta se va dezactiva automat. 

Suporta HDD SATA de capacitate Mare

Acest DVR suporta un HDD sata de pana la 10 TB (Nu este inclus).

Camere de pana la 4 MP

DVR-ul cu 16 canale Hikvision IDS-7216HQHI-M1/S suporta camere de 4 megapixeli insa inregistrarea se va face la rezolutia de 4MP lite. Noi recomandam utilizarea camerelor de 2 MP cu acest DVR.

De asemenea, acest DVR suporta inregistrarea la rezolutia de 3 megapixeli pe un canal.

Suporta camere IP

Acest DVR suporta pana la 24 camere IP cu compresie H.265+, H.265, H.264+ sau H.264. Latimea de banda pe canal a DVRului este de pana la 4Mbps iar rezolutia maxima suportate este de 6MP.

Atentie! Se pot conecta pana la 24 de camere IP in modul "Enhaced IP" insa calitatea video va scadea, vor funtiona cu putine cadre pe secunda. Recomandam utilizarea a maxim 2 camere IP cu acest DVR.

ATENTIE! DVR-ul cu 16 canale HikvisionIDS-7216HQHI-M1/S se poate conecta Wireless cu adaptorul TL-WN725N doar dupa ce softul este actualizat cu o versiune superioara versiunii V4.26.010 - Link catre pagina de descarcare  

Actualizarea automata de soft a DVR-ului nu ofera posibilitatea de a utiliza un adaptor wifi, softul trebuie actualizat manual.