DVR 16 canale AHD 720P Hibrid Hanbang

DVR 16 canale AHD 720P Hibrid Hanbang

|
Adauga intrebare
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Inregistrator digital DVR 16 canale AHD 720P Hibrid Hanbang inregistreaza imagini HD 720p ale camerelor de supraveghere de 1 Megapixel. Acesta este un inregistrator HIBRID care suporta si camere de supraveghere clasice dar si camere AHD. Vine cu meniu in limba romana si este perfect pentru aplicatii de supraveghere video profesionale. DVR-ul suporta conectare la un IP FIX sau DINAMIC, si transmite inregistrarile pe internet prin DDNS . 

 

Cele mai importante caracteristici: 

 

 • - Inregistrare/Redare simultanta : 16 x AHD 1 Megapixel (1280 x 720p) sau 16 x 960H sau combinat AHD+ANALOG.
 • - 2 Iesiri video de inalta rezolutie HDMI si VGA - Se pot folosii simultan
 • - 2 porturi seriale USB / 1x RS485
 • - Vizualizare rapida pe internet chiar daca ai IP dinamic prin server DDNS gratuit
 • - Functie P2P gratuita
 • - Aplicatie dedicata gratuita pentru Android si iPhone
 • - Control PTZ prin port RS-485
 • - Sistemul suporta cautare inteligenta dupa cronologie
 • - Inregistrare la miscare. Configurare lungime inregistrari
 • - Te alerteaza pentru erori de sistem, erori HDD, pierderi de comunicare
 • - Functie antisabotaj - Alerta pentru acoperirea unei camere sau camera nefocalizata
 • - Monitorizeaza temperatura, starea si statulul Hard-Disk-ului 

 

 

 

 

HDMISuporta simultan afisare pe 2 display-uri HD - VGA+HDMI

 

 

Acest sistem de inregistrare DVR 16 Canale AHD suporta iesire video HDMI si VGA simultan. Este o caracteristica foarte utila pentru cei care doresc sa intimideze infractorii aratandu-le ca sunt supravegheati. 

 

 

 

 

 

 

 

Stick HDDaviSalveaza inregistrari de supraveghere video in format AVI

 

Poti vizualiza inregistrarile foarte usor pe PC dupa ce faci Back-up. In cazul unui eveniment poti sa trimiti inregistrarile gata codate AVI pentru o vizualizare usoara. Nu mai trebuie sa iti instalezi alte programe si codecuri suplimentare pe PC. 

 

 

 

 

descărcare_1DVR cu meniu in Romana!

 

Un DVR performant merita un meniu performant. Tradus in Romana pentru tine. Nu mai trebuie sa iti faci griji pentru configurarea sistemului de supraveghere. 

 

 

 

 

 

InternetsmallVizualizare inregistrari pe internet de oriunde din lume!

 

 Inregistrarile se pot vizualiza rapid cu  usurinta pe internet. Nu trebuie sa ai IP fix in locatia DVR-ului. Acest DVR 16 canale AHD 720P suporta transmitere inregistrari prin DDNS gratuti pentru ca tu sa poti vizualiza cu usurinta inregistrarile de oriunde din lume. DVR-ul suporta nu numar nelimitat de utilizatori pentru streaming online. Compresia este cu flux dual si ofera o inregistrare de vizualizare mai mica atunci cand vizualizezi de pe mobil. 

 

Descarca aplicatie mobil de aici: 

 

 

 

 

 

 technologyServer P2P gratuit IVView

 

IVVIEW este o platforma pentru supraveghere video care permite vizualizare si download pe internet. IVV foloseste ultima tehnologie din domeniul CLOUD, configurare retea automata, criptare retea, securitate retea si altele. Platforma IVV doreste sa fie una dintre cele mai bune platforme cloud de supraveghere video.  

 

IVV este usor de folosit. Nu aveti nevoie de cunostinte tehnice de retea sau internet pentru a-l folosii. Toate dispozitivele vor fi inregistrate automat odata ce sunt connectate la internet si pornite. Utilizatorii pot accesa DVR-ul prin browsere si device-uri mobile folosind doar contul si parola.

 

Cu ajutorul IVV utilizatorii pot sa isi seteze DVR-ul, pot sa vada inregistrari live, pot sa monitorizeze statusul DVR-ului. Utilizatorii pot face deasemenea back-up cu usurinta.

Descopera aici platforma IVView

 


CMS gratuit pentru centralizarea sistemelor tale de supraveghere !  

 

Ai mai multe locatii cu diferite dvr-uri si doresti sa le vezi de pe un singur PC? Hanbang iti aduce solutia. DVR-ul vine cu soft CMS gratuit care te ajuta sa centralizezi mai multe DVR-uri, inclusiv ale marilor producatori precum Dvr Dahua sau DVR Hikvision. 

 images_3