Camera supraveghere FULL HD, lentila 2.8mm, PoC, IR 40m, Hikvision, DS-2CE16D0T-IT3E2.8
130.99 RON 149.99 RON

Camera supraveghere FULL HD, lentila 2.8mm, PoC, IR 40m, Hikvision, DS-2CE16D0T-IT3E2.8

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera cu senzor FULL HD 
  • Unghi de vizualizare mare - 103,55°
  • Vizualizare nocturna pana la 40m
  • Lentila fixa 2.8mm
  • Power Over Coaxial (PoC)
  • Cod produs DS-2CE16D0T-IT3E2.8
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
130.99 RON 149.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Rezolutie impresionanta - Full HD

Nu lasa nici un detaliu sa treaca neobservat. Cu tehnologia senzorilor CMOS FULL HD de 2 megapixeli poti surprinde imagini de o calitate mai buna, cu pana la 5 ori mai detaliate decat standardul SD. 

 

 

Lentila 2.8mm wide angle 

Datorita lentilei de supraveghere de 2.8mm si a senzorului de dimenisuni mari aceasta camera poate sa surprinda un unghi mare, perfect pentru supravegherea unei curti mari sau un birou. Camera acopera un unghi de vizualizare pe orizontala de 103°,55 (testat de producatori in conditii optime). 

 

 

PoC - Power over Coax

Tehnologia PoC este o solutie mult mai eficienta, atat ca timp, cat si in ceea ce priveste costurile. Spre exemplu, intr-un sistem conventional de camere analogice, ar putea fi nevoie si de prezenta unui inginer electronist, care sa traga mai intai firele necesare instalarii. In schimb, folosind tehnologia PoC, camerele de supraveghere sunt direct conectate la DVR si nu necesita pregatiri suplimentare. In acelasi timp, utilizatorii au parte de camere de supraveghere "plug and play", care nu trebuie configurate si care pot fi folosite imediat. Camera si DVR-ul folosit trebuie sa suporte PoC, altfel nu va functiona.

Atentie! Daca achizitionati un DVR si o camera cu PoC, este important sa NU legati o sursa de alimentare separata pentru camera (deoarece camera primeste alimentare direct din DVR).

 

Acest model de camera este 4 in 1, adica este compatibila cu DVR-uri pe tehnologiile: Turbo HD, HDCVI, AHD si analogic. La aceasta camera este foarte usor sa schimbati intre tehnologii, trebuie doar sa apasati pe buton timp de 5 secunde. (urmariti indicatiile din poza) 

 

 

 

Tehnologia EXIR

Ofera o iluminare mai eficienta, cu 30 % fata de led-urile IR traditionale. Pentru a putea profita din plin de lumina IR, aceasta, este produsa sub forma dreptunghiulara, pentru a se potrivi mai bine pe dimensiunea unui ecran de 4:3 sau 16:9. Imaginile vor fi iluminate uniform, fara zone supra-iluminate in centru si intunecate in lateral.

 

 

Nivel de protectie crescut pentru rezistenta la apa si praf - IP 66

Nivelul ridicat de protectie este asigurat de carcasa camerei impotriva accesului la componentele interne, a corpurilor solide sau a patrunderii apei. IP 66 indica un grad superior de protectie asupra factorilor externi precum apa sau nisipul fin.