Camera supraveghere FULL HD, 2.8mm, IR 20 metri, SAF-DP2MP20F28

Camera supraveghere FULL HD, 2.8mm, IR 20 metri, SAF-DP2MP20F28

5
|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera supraveghere dome
  • Rezolutie 2MP FULL HD
  • Iluminare nocturna cu IR 20 metri
  • Tehnologie AHD/HDCVI/TurboHD/CVBS
  • Garantie 5 ani!
  • Cod produs SAF-DP2MP20F28
  • Brand Safer
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

full HD procesor

 

Calitate superioara la rezolutie Full HD

Camera Safer inregistreaza imagini clare, detaliate la rezolutie FULL HD cu ajutorul senzorului CMOS Aptina 1/2,7 de 2,1 MP. Este destinata uzului in interior, pentru supravegherea casei, a biroului sau a spatiilor de depozitare.  

 

 

hibridCompatibila cu orice tip de DVR

Este o camera de supraveghere compatibila cu orice DVR care functioneaza pe tehnologiile: AHD, HDCVI, HDTVI sau analogic clasic. Transmite semnal video fie pe cablu coaxial, fie pe cablu FTP cu videobalun, pe o distanta de pana la 300 metri.  Se poate comuta cu ajutorul unui comutator disponibil pe cablu.

 

 

2332

 

 

Unghi larg de supraveghere cu lentila de 2.8 mm 

Camera Safer de interior este dotata cu o lentila wideangle de 2.8 mm, pusa pe un senzor mare 1/2,7. Astfel, aceasta camera de supraveghere de interior va oferi un unghi de supraveghere de 103° si poate fi utilizata pentru captarea de cadre largi, cu imagini de ansamblu a spatiului care este supravegheat.  

 

Imagini  de calitate in timpul zilei dar si in timpul noptii

Cu ajutorul filtrului IR-CUT autoretractabil imaginile din timpul noptii isi vor pastra calitatea. Este o camera care inregistreaza normal in timpul zilei si cu ajutorul LED-urilor infrarosu pe timpul noptii. Datorita led-urilor infrarosu, aceasta camera poate inregistra imagini de calitate de pana la 20 metri.

 

cctv instalatironInstalare usoara! 

Aceasta camera se instaleaza foarte usor, iar comutarea intre tehnologii se realizeaza cu ajutorului unui DIP-SWITCH. Cu ajutorul comutatorului puteti sa schimbati intre AHD/CVI/TURBOHD/CVBS.  Camera se poate folosi atat in cadrul unui sistem de supraveghere nou, cat si pe sisteme mai vechi. E bine de stiut ca puteti pastra cablarea sistemului vechi. Recomandam utilizarea unui DVR FULL HD 1080p, pentru a inregistra la rezolutia maxima suportata. 

Camera 4 in 1 - comutabila AHD / HDCVI / HDTVI/ CVBS

Camera este compatibila cu majoritatea tehnologiilor de transmisie de pe piata. Aceasta poate fi schimbata cu ajutorul comutatorului DIP dupa cum urmeaza:

Switch 1 Switch 2 Modul de iesire
Oprit Oprit CVI
Pornit Pornit CVBS
Pornit Oprit AHD
Oprit  Pornit TVI

ATENTIE

Aceasta camera utilizeaza ca si protocol de comunicare principal HDCVI. Desi camera functioneaza pe 4 tehnologii, noi va recomandam sa utilizati camera impreuna cu un DVR care utilizeaza aceeasi tehnologie principala pentru a fi 100% compatibile.