Camera supraveghere exterior 2 MP, lentila 2.8mm, IR 20 metri, SAFER SAF-BP2MP20F28
79.99 RON

Camera supraveghere exterior 2 MP, lentila 2.8mm, IR 20 metri, SAFER SAF-BP2MP20F28

4.9
|
Adauga intrebare
Descriere
 • Camera cu rezolutie 2MP
 • Unghi de vizualizare - 103°
 • Vizualizare nocturna pana la 20m
 • Lentila 2.8mm
 • Tehnologie CVI/AHD/TURBO HD/ANALOG
 • Carcasa din plastic

  Garantie 5 ani!
 • Cod produs SAF-BP2MP20F28
 • Brand Safer
 • Taxa verde 0

79.99 RON

Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere 4 in 1 cu rezolutia de inregistrare Full HD la un pret competitiv!

Acesta camera functioneaza cu toate DVR-urile comercializate de catre Atu Tech dar si cu alte DVR-uri care suporta tehnologia HDCVI. Fiind o camera analogica, nu functioneaza fara DVR.

Senzor CMOS de 2 Megapixeli si lentila 2.8 mm

Camera de supraveghere Safer are rezolutie Full HD 1080p si este dotata cu un senzor CMOS de 2 MP. De asemenea, lentila fixa este de 2.8 mm, ceea ce confera un unghi larg de vizualizare - 103° (testat de producatori). Astfel, camera Safer poate fi utilizata pentru o surprinde cadre largi, de ansamblu, putand fi folosita in spatii mari.  

camera de supraveghere pentru exterior full HD HDCVI TVI Turbo hd ahd analog
camera de supraveghere pentru exterior cu infrarosu

Led-uri infrarosu pentru vizualizare nocturna cu tehnologie Smart IR

Camera este dotata cu LEDuri cu infrarosu care permit inregistrarea imaginilor luminoase chiar si pe timpul noptii. LED-urile integrate pot sa ilumineze obiecte aflate la o distanta de pana la 20 de metri de camera.

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

D-WDR permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect si astfel permite vizualizarea de detalii asupra obiectului. 

tehnlogie de iluminare din spate
camera cu tehnologie BLC

Back Light Compensation - BLC 

Aceasta functie este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

Highlight Compensation - HLC

HLC reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte, sau a persoanelor care vin inspre camera cu o lanterna in mana.

camera de supraveghere cu tehhnlogie de indentificare a numerelor de inmatriculare

camera rezistenta la apa, praf, gheata si frig

Functioneaza chiar si in cele mai nefavorabile conditii meteo

Camera supraveghere are o carcasa rezistenta, compacta cutata cu indexul de protectie IP67. Avand indexul de protectie mare, camera este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile, cum ar fi: ploi, temperaturi extreme, vant si praf. 

Temperatura de operare este cuprinsa intre -40°C si +60°C, astfel ca functioneaza atat iarna, atunci cand este foarte frig, cat si vara, in caldura torida.

Camera 4 in 1 comutabila AHD / HDCVI / HDTVI/ CVBS

Camera este compatibila cu majoritatea tehnologiilor de transmisie de pe piata. Aceasta poate fi schimbata cu ajutorul comutatorului DIP dupa cum este afisat in tabelul alaturat. 

 

Switch 1 Switch 2

Modul

de iesire

Oprit Oprit CVI
Pornit Pornit CVBS
Pornit Oprit AHD
Oprit  Pornit TVI

Desi camera functioneaza pe 4 tehnologii, noi va recomandam sa utilizati camera impreuna cu un DVR care utilizeaza aceasi tehnologie principala (HDCVI) pentru a fi 100% compatibile.