Camera interior Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, microfon incorporat, IR 25m, HAC-HDW1200TRQP-A-0280B-S5

Camera interior Dahua, 2MP, lentila 2.8mm, microfon incorporat, IR 25m, HAC-HDW1200TRQP-A-0280B-S5

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera de supraveghere pentru interior Dahua, are rezolutie de 2MP. De asemenea, lentila fixa este de 2.8 mm. Aceasta lentila fixa ofera un unghi orizontal de 101° (testat de producatori). Aceasta camera are microfon incoporat.

  • Cod produs HAC-HDW1200TRQP-A-28B-S5
  • Brand Dahua

PRP: 132 , 99 Lei

99, 99 Lei

Diferenta: 33 , 00 Lei

Stoc epuizat

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere pentru interior Dahua, are rezolutie de 2MP. De asemenea, lentila fixa este de 2.8 mm. Aceasta lentila fixa ofera un unghi orizontal de 101° (testat de producatori).

Camera are o serie de functii care "ajuta" camera sa redea imagini clare, cu detaliile necesare. 

Aceasta camera are microfon incoporat.

 

 

 

Inregistrari audio de inalta calitate

Inregistrarile audio sunt utilizate ca dovezi suplimentare in aplicatiile de supraveghere video. Camera Dahua accepta transmisia semnalului audio prin cablu coaxial. In plus, adopta procesare audio unica si tehnologie de transmisie care reda cel mai bine sunetul de la sursa si elimina zgomotul, garantand calitatea si eficacitatea inregistrarilor audio.

 

 

 

 

Back Light Compensation - BLC

Aceasta functie este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

 

 

 

 

Highlight Compensation - HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. 

 

 

 

 

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

D-WDR permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect si astfel permite vizualizarea de detalii asupra obiectului. 

 

 

 

 

Protectie IP50

Camera supraveghere are un index de protectie IP50. 

Avand acest index de protectie, camera are protectie partiala impotriva prafului. Aceasta protectie este suficient de mare pentru a nu patrunde cantitatea de praf care ar putea dauna echipamentului. 

 

 

Atentie! Aceste camere sunt comutate in mod implicit, din fabrica, pe tehnologia HDCVI. Camerele pot fi comutate si pe tehnologiile Turbo HD, AHD si CVBS cu ajutorul telecomenzii UTC PFM820 - vezi aici produsul.