Camera exterior Hikvision , 5 MP, lentila 2.8mm, IR 25 metri, DS-2CE16H0T-ITPF(C)

Camera exterior Hikvision , 5 MP, lentila 2.8mm, IR 25 metri, DS-2CE16H0T-ITPF(C)

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera cu rezolutie 5MP 
  • Unghi de vizualizare - 85°
  • Vizualizare nocturna pana la 25m
  • Lentila 2.8mm 
  • Carcasa de plastic
  • IP67
  • Garantie 24 luni
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera de supraveghere pentru exterior, Hikvision, are rezolutie de 5MP. De asemenea, lentila fixa este de 2.8 mm cu ajutorul careia veti putea capta imagini generale asupra zonei pe care o supravegheati. Aceasta lentila fixa ofera un unghi orizontal de 85° (testat de producatori).

Camera permite inregistrarea de imagini de calitate, chiar si pe timpul noptii. Veti putea suprinde cadre pe o distanta de pana la 25 de metri. Camera are o serie de functii care "ajuta" camera sa redea imagini clare, cu detaliile necesare.

Acest model de camera este 4 in 1, adica este compatibil cu DVR-uri pe tehnologiile: Turbo HD, HDCVI, AHD si analogic. La aceasta camera este foarte usor sa schimbati intre tehnologii, trebuie doar sa apasati pe buton timp de 5 secunde. (urmariti indicatiile din poza).

 

Back Light Compensation - BLC

Aceasta functie este folosita la imagini in care o sursa de lumina puternica se afla in spatele subiectului principal. In acest caz, subiectul ar aparea doar ca un contur negru. Aceasta permite camerei de supraveghere sa regleze expunerea intregii imagini, pentru a evidentia corect subiectul principal.

 

 

Highlight Compensation - HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte.

 

 

Digital Wide Dynamic Range - D-WDR

D-WDR permite camerei de supraveghere sa filtreze lumina din spatele unui obiect si astfel permite vizualizarea de detalii asupra obiectului.

 

Automatic Gain Control - AGC

In conditii de lumina scazuta,  AGC ajuta la amplificarea automata a imaginii primite, astfel incat obiectele sa fie vizibile mai clar. In conditii normale de lumina, camera va afisa o imagine normala. Cu toate acestea, cand calitatea luminii scade sub un anumit nivel, camera va incepe sa amplifice semnalul pentru a compensa lipsa luminii.

 

 

Protectie IP67

Indexul de protectie IP67 arata ca aceasta camera este rezistenta la intemperii, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata in aer liber in conditii meteorologice diferite. Pe langa ca are o carcasa de plastic, ceea ce inseamna ca nu va ruginii, aceasta are protectie impotriva prafului si a apei in anumite conditii (vant, ploaie, furtuna, nisip).