Camera de exterior Safer, 5 Megapixeli, 4 in 1, microfon, Audio prin Coaxial, IR 30M, SAF-PRO-BM5MP20F28-S

Camera de exterior Safer, 5 Megapixeli, 4 in 1, microfon, Audio prin Coaxial, IR 30M, SAF-PRO-BM5MP20F28-S

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Camera cu rezolutie 5 MP (2K+) 
  • Unghi de vizualizare 85.5°
  • Vizualizare nocturna pana la 30m
  • Microfon si audio prin coaxial
  • Lentila fixa 2.8 mm
  • Functioneaza cu DVR HDCVI/TURBO HD/AHD
  • Carcasa de metal IP67
  • 60 de luni garantie
  • Cod produs SAF-PRO-BM5MP20F28-S
  • Brand Safer
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Camera cu rezolutie 2K

Aceasta camera este dotata cu un senzor de imagine CMOS performant care are rezolutia de 2560 × 1944 pixeli. Cu ajutorul acestei camere de supraveghere de exterior veti obtine imagini cu detalii impresionante asupra spatiului de supravegheat. Lentila de 2.8 mm produce un unghi vizual de 85.5°.

Camera de supraveghere 4 in 1

La aceasta camera este simplu sa comutati intre tehnologiile de transmisie video, trebuie doar sa apasati pe buton timp de 5 secunde. (urmariti indicatiile din imagine). 

Camera vine din fabrica presetata la rezolutia de 4 megapixeli, si functioneaza la aceasta rezolutie pe orice brand de DVR.

Pentru a inregistra la rezolutia de 5 MP trebuie sa utilizati un DVR Safer de culoare alba sau un DVR Hikvision, si sa intrați in meniul OSD. 

Iluminare nocturna cu infrarosu si tehnologie EXIR

Iluminatorul IR cu care este dotata aceasta camera permite captarea imaginilor chiar si atunci cand este intuneric. Tehnologia EXIR impreuna cu Smart IR asigura iluminarea corecta a cadrului de supraveghere astfel nu o sa fie sub-expus sau supraexpus.

Camera de supraveghere cu microfon

Aceasta camera suporta AoC, (Audio over Coaxial). Pentru a functiona aveti nevoie de un DVR Safer de culoare alba (SAF-4X/8X/16X-FHD/4K) sau Hikvision din gama HUHI sau HTHI si sa aiba in codul de produs terminatia "S" in coada. ("S" = sunet). Mai exact, aveti nevoie de un DVR care sa aiba ca tehnologie principala Turbo HD sau TVI.

Transmiterea sunetului prin cablul coaxial ajuta la reducerea costului si simplificarea unei retele de supraveghere in care se doreste si inregistrarea sunetului.

Functii BLC si Digital WDR

Functiile BLC si DWDR au aceasi scop, ele sunt folosite pentru a va oferi imagini iluminate corect  reducand lumina din zonele prea luminoase si crescand lumina pe zonele prea intunecate.

Reducerea expunerii in zonele cu lumina puternica pe timp de noapte

Functia HLC functioneaza pe timp de noapte si permite reducerea luminilor puternice provocate de farurile autoturismelor, de stalpii de iluminat, de lanternele tinute in mana de persoane s.a. permitand identificarea obiectelor din imediata apropiere a lor.

Carcasa cu protectie IP67

Camera functioneaza chiar si la temperaturi de -40 °C. Carcasa camerei este inchisa etans si nu permite prafului fin sau apei sa patrunda in interiorul ei.

5 ani garantie

Compania Atu Tech ofera garantie timp de 60 de luni produselor Safer din gama analogica.

In pachetul cu camera o sa gasiti camera si 3 dibluri pentru prindere. Grosimea piciorului camerei este de Ø70.