Camera dome SAMSUNG SCD-1080 2,8-10mm 700TVL

Camera dome SAMSUNG SCD-1080 2,8-10mm 700TVL

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera de supraveghere Samsung cu lentila varifocala si senzor CCD HAD II SONY de 700 TVL . O camera de supraveghere pentru aplicatii profesionale in timpul zilei. Poate inregistra imagini nocturne daca este ajutata de o sursa de lumina. Nu are led-uri cu infrarosu!

 

Samsung

  • Cod produs SCD-1080
  • Brand Samsung
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

 

Camera dome SAMSUNG SCD-1080 2,8-10mm 700TVL

 

Camera dome SAMSUNG SCD-1080 2,8-10mm 700TVL, pentru interior, de tip dome si cu rezolutie inalta de pana la 700 linii TV.Camera are o functie pentru controlul automat al castigului (AGC) si poate oferi imagini de inalta calitate in conditii de iluminare minima.  Cu ajutorul functiei BLC (Back Light Compensation), are posibilitatea de a vizualiza detaliile obiectelor intunecate si de a detecta si filtra obiectele foarte luminoase (cum ar fi farurile unei masini).Camera are si functia High Light Compensation (HLC), ce mareste vizibilitatea obiectelor localizate in apropierea surselor de lumina foarte puternice. De asemenea camera este prevazuta cu functia Auto White Balance ce calculeaza automat cantitatea ideala de alb in functie de conditiile de iluminare si cu functia SSNRIII pentru reducerea zgomotului.

 

 

Camera de supraveghere SCD-1080 este un dom de uz general, discret cu fix. Este camera potrivita pentru o gama larga de aplicatii. Cu 600 TVL color aceasta ofera imagini clare chiar si in lumina scazuta datorita functiei 2D-DNR. Alte functii ale camerei sunt un software pentru imagini de zi/noapte; si functie de dezaburire pentru imbunatatirea imaginilor in conditii de ceata. Echipata cu lentila varifocala 3,6 X (2,8 ~ 10 mm), astfel ofera o flexibiliate maxima la instalare. Camera de supraveghere dome SCD-1080 este solutia perfecta pentru cei care cauta o camera de supraveghere de calitate la un pret foarte bun.