Camera dome FULL HD, 2 Megapixeli, Infrarosu la 20m, EXIR 2.0, all in one, DS-2CE76D0T-ITPF(2.8MM)C
79.99 RON

Camera dome FULL HD, 2 Megapixeli, Infrarosu la 20m, EXIR 2.0, all in one, DS-2CE76D0T-ITPF(2.8MM)C

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie FULL HD - 2 Megapixeli
  • Unghi larg de vizualizare - 101 grade
  • Infrarosu EXIR 2.0 
  • Iluminare IR pana la 20 metri
  • Ideal pentru instalare in interior
  • Dome design

79.99 RON

In stoc
Termen de livrare estimativ:
1-2 zile lucratoare

Descriere produs

Imagini mai clare cu senzorul CMOS 2 Megapixeli

Camera foloseste un senzor de supraveghere video cu rezolutie 2 Megapixel care ofera imagini de supraveghere video FULL HD - 1080p. In cazul unei neplaceri vei putea sa descarci imagini de calitate superioara si vei recunoaste clar infractorul. 

 

Unghi larg de supraveghere video 

Lentila de 2,8 mm cu unghi fix te ajuta sa supraveghezi diverse locatii. Datorita senzorului mai mare 1/2.8" si aceeasi lentila de 2,8 mm ofera un unghi mai mare - 101 grade.

 

Infrarosu inteligent cu EXIR 2.0 

Camera de supraveghere este perfecta pentru a captura imagini pe timpul noptii si pe timpul zilei. Vine echipata cu filtru infrarosu IR/CUT si led-uri IR care se activeaza atunci cand camera nu mai primeste destulă lumina. Led-urile IR au tehnologie EXIR 2.0 care impreuna cu algoritmul SMART IR ilumineaza scenele de noapte in mod egal. 

 

Produsa de Hikvision

Camera de supraveghere este produsa de cel mai mare producator global de sisteme de supraveghere: Hikvision. Fabricile chinezilor de ultima generatie dezvolta si produc camere inovatoare. Camerele de supraveghere TurboHD pot transmite imagini de inalta rezolutie pe cablu coaxial sau FTP cu videobalun pe distante lungi.