Camera dome, Dahua, rezolutie 5MP lentila 2.8mm, microfon incorporat, IR 30m, HAC-HDW1500TLQP-A-0280B-S2
149.99 RON 199.99 RON

Camera dome, Dahua, rezolutie 5MP lentila 2.8mm, microfon incorporat, IR 30m, HAC-HDW1500TLQP-A-0280B-S2

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera de supraveghere dome, pentru interior. Aceasta camera are o rezolutie video de 5MP, un senzor CMOS de 1/2.7 inch si lentila fixa de 2.8 mm. Infrarosu la 30 metri. 

 

Atentie! Aceste camere functioneaza doar cu dvr-uri Dahua iar la cele din gama I2 este necesar sa faceti un update de firmware!

  • Cod produs HAC-HDW1500TLQP-A-0280B2
  • Brand Dahua
  • Taxa verde 2
149.99 RON 199.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera dome, Dahua, rezolutie 5MP, Starlight, lentila 2.8mm, microfon incorporat, IR 30m, HAC-HDW1500TLQP-A-0280B-S2

Acest model de camera de supraveghere video inregistreaza imagini de inalta calitate, la o rezolutie de 5 megapixeli, oferite de un senzor de imagine 1/2.7 inch CMOS. Camera este echipata cu o lentila fixa de 2.8mm, cu ajutorul careia veti putea capta imagini generale aupra zonei pe care o supravegheati. Aceasta lentila fixa de 2.8 mm ofera un unghi orizontal de 111°.

 

Smart IR 30 metri

Cu ajutorul LED-urilor cu infrarosu, aceasta camera permite inregistrarea de imagini pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta pe o distanta de pana la 30 de metri. In plus, cu ajutorul functiilor speciale de imagine (WDR, BLC, HLC), calitatea imaginilor ca fi una superioara, chiar si in conditii deosebite.

 

Tehnologie Starlight, pentru imagini deosebite pe timp de noapte

Acesta camera de supraveghere exceleaza pe timp de noapte, avand functia Starlight, care capteaza mai multa lumina ambientala si un algoritm de procesare a imaginilor avansat, creand un balans

Camera foloseste senzorul STARLIGHT pentru o performanta excelenta in lumina scazuta. Senzorul va permite sa capturati mai multe detalii si ofera o acuratete mai buna a culorilor noaptea sau in scenele unde iluminarea este limitata. 

Seria Starlight ofera o solutie all-in-one pentru captarea pe distante lungi de supraveghere video, pentru locatiile in aer liber.

 

Microfon incorporat si audio prin HDCVI

Acest model de camera are si microfon incorporat, astfel ca pe langa inregistrarile video, veti putea obtine si inregistrari audio. De asemenea, atunci cand este utilizata impreuna cu un DVR cu functia "audio prin HDCVI", veti putea obtine aceste inregistrari audio prin acelasi cablu de semnal video.

 

BLC (Back Light Compensation)

BLC ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare. Corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, ajustand imaginea, pentru obiectul focusat.

 

HLC (Highlight Compensation)

HLC este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa, cum ar fi: reflectoare, farurile autovehiculelor, etc. Aceasta va ajuta imaginea pentru a oferi cele mai clare imagini.

 

Atentie! Aceste camere functioneaza doar cu dvr-uri Dahua iar la cele din gama I2 este necesar sa faceti un update de firmware!