Camera dome 5 MP Hikvision 4 in 1, lentila 2.4, IR 20m DS-2CE56H0T-ITMF24

Camera dome 5 MP Hikvision 4 in 1, lentila 2.4, IR 20m DS-2CE56H0T-ITMF24

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera dome 5 MP Hikvision 4 in 1, IR 20m DS-2CE56H0T-ITMF24, lentila fixa de 2.4mm care ofera un unghi de vizualizare de 90°. Astfel, puteti utiliza acesta camera  de supraveghere dome in incaperi mari, precum sali de clasa, banci, institutii publice, magazine, sali de asteptare, etc.

  • Cod produs DS-2CE56H0T-ITMF24
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0.8
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Rezolutie la superlativ

 

 

Camera dome Hikvision DS-2CE56H0T-ITMF24 este destinata utilizarii in interior. Are un senzor de imagine CMOS de 5 megapixeli cu ajutorul caruia vei obtine imagini de o rezolutie impresionanta, cu detalii precise, extraordinare. In completarea acestei caracteristici importante, lentila fixa de 2.4 mm ofera un unghi de vizualizare de 90°, care va permite sa surprindeti cadre largi si sa supravegheati cu succes o incapere mare.

 

Astfel, puteti utiliza acesta camera de supraveghere dome in incaperi mari, precum sali de clasa, banci, institutii publice, magazine, sali de asteptare, etc.

 

 

 

 

 

Vizualizare pe timp de noapte

 

 

Cu aceasta camera Hikvision, vei putea inregistra imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare dificile. Datorita LED-urilor infrarosu, distanta la care camera va inregistra imagini clare este de pana la 20 de metri. In plus, camera funtioneaza pe o tehnologie care ajuta la imbunatatirea calitatii imaginilor: tehnologia EXIR. Astfel, cu ajutorul acesteia nu veti avea probleme cu iluminarea incorecta a detaliilor suprinse (luminozitatea crescuta pe anumite detalii care devin de dedistins). Tehnologia EXIR asigura o sursa de iluminare pe timpul noptii extrem de eficienta fata de tehnologia traditionala cu matrice de LED-uri. 

 

  

 

 

Carcasa IP67

 

Carcasa acestui model de camera dome Hikvision este din metal si rezista chiar si la tentativele de vandalism. In situatia in care o persoana rau intentionata si-ar dori sa distruga camera, acest lucru nu va fi posibil foarte usor, datorita carcasei rezistente din metal. Camera rezista la ploi si conditii de mediu dificile, cotata cu index de protectie IP 67.

 

 

Acest model de camera functioneaza doar impreuna cu DVR de 4 si 5 MP, pana la maxim 20 fps.