Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Suport Tehnic

bannerSupport_en

 

 

 

Te ajutam sa iti configurezi GRATUIT sistemele de supraveghere video si alte sisteme de securitate achizitionate de la Atu Tech. Nu este necesar sa platiti suplimentar pentru configurarea DVR-ului sau alte aplicatii care se pot realiza de catre operatorii nostri de suport tehnic. 

 

 

Pentru acest lucru, este necesara rularea unui program pe calculatorul dumneavoastra, care sa realizeze conexiunea la distanta si ofera operatorului nostru acces pe calculatorul dumneavoastra. Acest lucru nu afecteaza in nici un fel securitatea datelor dumneavoastra de pe calculatorul pe care se realizeaza accesul. Accesul nu se poate realiza decat cu acceptul dumneavoastra si doar cu datele de securizare a conexiunii.

 

 

Primul pas este sa descarcati aplicatia gratuita de aici: aplicatie remote desktop. Va rugam folositi browserul Internet Explorer. 

  

 

Dupa descarcare va aparea fereastra de mai jos:

 

 

Ammy

 

 

 

Dupa descarcarea aplicatiei, este necesar sa ne comunicati telefonic ID-ul dumneavoastra, cel din partea stanga, apoi trebuie sa dati accept.

 

 

In acest moment, operatorul Atu Tech va avea acces de la distanta pe calculatorul dumneavoastra pentru a putea realiza setarile necesare funtionarii corecte a sistemului. Dupa terminarea setarilor, operatorul nostru va inchide sesiunea securizata de acces pe calculatorul dumneavoastra, iar dumneavoastra puteti opta sa stergeti aplicatia.