Favorite
Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga un produs la favorite
INTRA IN CONT

A fost adaugat cu succes la favorite!

User  Contul meu

Suport Tehnic

bannerSupport_en

 

Ai cumparat ceva de la noi si nu te descurci sa il instalezi? Apeleaza echipa Atu Tech si iti vor oferi suport tehnic gratuit in orice***** problema ai avea.

 

VA RUGAM CITITI INFORMATIILE DE MAI JOS INAINTE SA CERETI SUPORT TEHNIC GRATUIT. 


*Atentie! Sistemele de alarma/incendiu profesionale pot fi instalate doar de personal calificat. Pentru aceste produse nu putem oferi suport tehnic (DSC, PARADOX, ELDES, UNIPOS). De asemenea, nu oferim suport tehnic pentru videointerfoanele Electra.

** Suportul tehnic gratuit se ofera doar la prima instalare. 

***Suportul tehnic se ofera doar pentru partea software. Nu va putem ajuta sa faceti conexiuni electrice sau montaje mecanice. Pentru acestea trebuie sa apelati la un tehnician specializat. 

****Pentru suport tehnic trebuie sa aveti cunostinte minime de folosire a calculatorului. 1. Trebuie sa stiti sa copiati un program si sa il instalati de pe internet. Trebuie sa stiti sa oferiti acces unui program in FIREWALL. Trebuie sa stiti parola de la router-ul pe care se face instalarea. 

***** Daca aveti un router primit gratis de la un operator de telefonie, acesta mai mult ca sigur este blocat pentru configurari. In acest caz trebuie sa va achizitionati un router. 

 

Te ajutam sa iti configurezi***** GRATUIT sistemele de supraveghere video si alte sisteme de securitate achizitionate de la Atu Tech. Nu este necesar sa platiti suplimentar pentru configurarea DVR-ului sau alte aplicatii care se pot realiza de catre operatorii nostri de suport tehnic. 

 

 

Pentru acest lucru, este necesara rularea unui program pe calculatorul dumneavoastra, care sa realizeze conexiunea la distanta si ofera operatorului nostru acces pe calculatorul dumneavoastra. Acest lucru nu afecteaza in nici un fel securitatea datelor dumneavoastra de pe calculatorul pe care se realizeaza accesul. Accesul nu se poate realiza decat cu acceptul dumneavoastra si doar cu datele de securizare a conexiunii.

 

 

Primul pas este sa descarcati una din aplicatii gratuite de mai jos:

• Ammyy Admin de aici: aplicatie remote desktop. Va rugam folositi browserul Internet Explorer. 

• AnyDesk de aici: aplicatie remote desktop.

  

 

Dupa descarcarea aplicatiei Ammy Admin va aparea fereastra de mai jos:

 

 

Ammy

 

 

 

Dupa descarcarea aplicatiei, este necesar sa ne comunicati telefonic ID-ul dumneavoastra, cel din partea stanga, apoi trebuie sa dati accept.

 

 

In acest moment, operatorul Atu Tech va avea acces de la distanta pe calculatorul dumneavoastra pentru a putea realiza setarile necesare funtionarii corecte a sistemului. Dupa terminarea setarilor, operatorul nostru va inchide sesiunea securizata de acces pe calculatorul dumneavoastra, iar dumneavoastra puteti opta sa stergeti aplicatia.