Boxa de perete public adress 30W RMS negru, WS6030B
199.99 RON

Boxa de perete public adress 30W RMS negru, WS6030B

|
Adauga intrebare
Descriere

Boxa de perete public adress 30W RMS. Un difuzor pentru aplicatii P.A profesionale de la un producator cu experienta mare. 

 

  • Cod produs WS6030B
  • Brand Q&S
  • Taxa verde 0
199.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Boxa de perete public adress 30W RMS

 

Este un difuzor montabil pe perete cu transformator de 70v/100v incorporat. Se poate conecta la un sistem audio Publlic Adreess, de curent scazut pentru transmisia audio pe distante lungi si pentru conectarea mai multor difuzoare pe aceelasi cablu. 

 

Include un buton de adjustare a puterii de la 2,5W la 30W si este perfect pentru diverse tipuri de aplicatii. Il veti putea folosi pentru a dimensiona corect sunetul dintr-o anumita incapere in functie de dimensiunea camerei si a sunetelor de fundal. 

 

Boxa este intr-o incinta din plastic ABS negru, cu grilaj metalic, pentru rezistenta crescuta in timp. Sensitivitatea ridicata ii ofera un sunet clar si puternic. 

 

Se potriveste foarte bine in aplicatii industriale sau comerciale. Perfect pentru utilizare in fabrici, scoli, magazine, birouri, supermarket-uri, hoteluri, sau oriunde aveti neovie de muzica de fundal sau anunturi de interes public. 

 

Caracteristici:

● Intrare: 70V/100V/4-16Ω

● Frecventa larga de raspuns: 65-20,000Hz

● SPL maxim: 107±2dB

● Sensibilitate ridicata: 91±2dB

● Difuzor cu montare pe perete

● Grila de metal si carcasa ABS de culoare neagra

● Echipat cu orificii de agatare pentru montare usoara