Intrerupator SMART WIFI, cu un canal, aplicatie TUYA RH-WTE01(EU)
194.99 RON

Intrerupator SMART WIFI, cu un canal, aplicatie TUYA RH-WTE01(EU)

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Intrerupator SMART WIFI cu un canal
  • Aplicatie TUYA
  • Aplicatie SMART LIFE
  • Control vocal: Amazon Alexa, Google Home
  • Garantie 24 luni
194.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Intrerupator SMART WIFI cu un canal, aplicatie TUYA. Se poate integra cu usurinta cu alte componente marca REHENT. Comunica wireless cu routerul si se poate controla din aplicatia TUYA sau SMART LIFE. 

Integrare cu ALEXA, GOOGLE HOME sau IFTTT

Cum ar fi sa pleci din casa si sa spui: "Alexa, TURN OFF THE LIGHTS". E un scenariu usor de facut daca ai un asistent inteligent care preia comenzi audio, precum ALEXA sau GOOGLE HOME.  Toate produsele REHENT se pot integra cu usurinta cu difuzorul ALEXA sau GOOGLE HOME. In plus daca aveti un sistem SMART HOME mai vechi, puteti sa integrati toate componentele prin aplicatia IFTTT(aplicatia care integreaza cele mai multe sisteme smarthome) 

Atentie! (*functioneaza doar cu routere 2.4 GHZ). Daca aveti un router 2.5GHZ trebuie sa verificati specificatiile si sa va asigurati ca suporta si 2.4 GHZ. 

Aplicatiile de mobil

Pentru a folosii acest produs de sine statator, trebuie sa il inrolati in aplicatia TUYA. Daca doriti sa il puteti controla din hub-urile ALEXA sau Google HOME sau daca doriti sa le folositi impreuna cu aplicatia IFTTT atunci trebuie sa instalati aplicatia SMART LIFE.

 

Aplicatii pentru ANDROID

Tuya

Descarca aplicatia TUYA   

Smartlife

Descarca aplicatia SMART LIFE

Aplicatii pentru iOS (Apple)

Tuya

Descarca aplicatia TUYA   

Smartlife

Descarca aplicatia SMART LIFE