Camera exterior Hikvision STARLIGHT, FULL HD, IR 80m DS-2CE16D8T-IT5F
164.99 RON

Camera exterior Hikvision STARLIGHT, FULL HD, IR 80m DS-2CE16D8T-IT5F

5
|
Adauga intrebare
Descriere

Camera exterior Hikvision STARLIGHT, FULL HD, IR 80m DS-2CE16D8T-IT5. Lentila fixa de 3.6 mm, meniu OSD, tehnologie EXIR. 

  • Cod produs DS-2CE16D8T-IT5F
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
164.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Camera de supraveghere cu senzor CMOS 2 MP performant  STARLIGHT

 

Camera Hikvision DS-2CE16D8T-IT5F este dotata cu senzor CMOS de 2 Megapixeli cu tehnologie STARVIS( sau STARLIGHT) avand o rezolutie FULL HD 1080p specificatii care permit suprinderea de imagini clare si detaliate. Aceasta camera performeaza chiar si la inregistrarea de timp de noapte, datorita LED-urilor infrarosu, a tehnologiei EXIR si a functiei Smart IR.

 

LED-urile infrarosu permit inregistrarea de imagini clare si de inalta calitate pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta pe o distanta de pana la 80 de metri. Functia Smart IR creste performanta LED-urilor infrarosu ale camerei, "dozand" intensitatea luminii emise de acestea in functie de conditii de iluminare ale spatiului de supravegheat. Mai mult, tehnologia EXIR determina LED-urile sa emita lumina uniform, pentru a preveni situatiile in care parti din imagine sunt mai puternic iluminate decat altele.

 

 

 

Meniu OSD - ajustarea setarilor dupa nevoile personale

 

Camera Hikvision este dotata cu meniu OSD. Acest meniu permite utilizatorului sa regleze setarile de imagine in functie de nevoile personale sau in functie de preferinte. Prin intermediul acestui meniu vei putea regla functii precum:

 

• balansul de alb (AWB)

 

AWB-Mode_L_1_1

 

 

• vei putea regla intensitatea luminii atunci cand fundalul este puternic luminat (BLC)

 

BLC._

 

 

• vei controla intensitatea semnalului video in conditii de iluminare scazute (AGC). 

 

 

O alta functie importanta a acestei camere este functia DNR. Aceasta functie elimina "purecii" de pe imaginile surprinse pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazute. Astfel, te vei putea bucura de imagini clare in orice moment al zilei.

 

DNR function

 

 

 

 

 

Camera rezistenta la conditii meteo nefavorabile

 

Camera Hikvision are o carcasa rezistenta din metal. Functioneaza fara probleme la temperaturi extreme (-40 - +60 grade Celsius), nu este afectata de ploaie, vant sau praf. Are un index de protectie IP67.