Camera HDTVI Hikvision DS-2CE56D5T-IR3Z zoom motorizat
679.99 RON

Camera HDTVI Hikvision DS-2CE56D5T-IR3Z zoom motorizat

|
Adauga intrebare
Descriere

Hikvision DS-2CE56D5T-IR3Z Camera HDTVI zoom motorizat FULL HD. Se poate folosi pe orice dvr HDVTI de la Hikvision. Lentila reglabila 2,8-12 mm. Se poate monta si in exterior.

  • Cod produs DS-2CE56D5T-IR3Z
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Hikvision DS-2CE56D5T-IR3Z Camera HDTVI zoom motorizat FULL HD. Se poate folosi pe orice dvr HDVTI de la Hikvision. Lentila reglabila 2,8-12 mm, se poate monta cu succes si in exterior.

Camera dome zoom motorizat cu rezolutie FULL HD pentru sisteme de supraveghere video HDTVI. Cei de la Hikvision, au ramas putim mai in urma decat chinezii de la Dahua, in cea ce priveste camere bullet sau dome cu zoom motorizat, dar iata in sfarsit au reusit sa scoata si ei acest model de camera.

La fel ca si majoritatea camerelor HD cu zoom motorizat, aceasta camera este echipata cu o lentila reglabila de la 2,8 la 12 mm care poate fi comandata direct din dvr pe protocolul HDTVI cu care este echipata si camera si dvr-ul de la Hikvision.

Functiile software pe care le detine aceasta camera fac din ea o solutie excelenta pentru zonele cu iluminare slaba : 8 zone PrivacyMask, 4 zone detectie la miscare, BLC, AGC, AntiFlicker; Eclipse, Digital noise reduction, Digital zoom, Slow shutter, Mirror, Defog, Defect pixel correction, SMART D-ZOOM.

Daca vrei mai multe detalii : Descarca fisa tehnica Hikvision DS-2CE56D5T-IR3Z sau vezi tableul din tabul documentatie.