Camera de supraveghere Bullet STARLIGHT, Full HD, lentila 3.6 mm, LED 40 metri, Safer SAF-BP2MP40F28-LED

Camera de supraveghere Bullet STARLIGHT, Full HD, lentila 3.6 mm, LED 40 metri, Safer SAF-BP2MP40F28-LED

|
Adauga intrebare
Descriere
  • Rezolutie Full HD
  • Lentila 3.6 mm (103°)
  • Iluminare cu LED alb 40 m
  • 60 luni garantie
  • Cod produs SAF-BP2MP40F28-LED
  • Brand Safer
Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Rezolutie inregistrare Full HD

Camera inregistreaza Full HD cu 1920 × 1080 pixeli si 25 de cadre pe secunda. Lentila fixa de 3.6 mm capteaza un unghi vizual amplu de 103°. Astfel camera este potrivita pentru supravegherea unui spatiu amplu.

rezolutie

Tehnologie Starlight pentru imagini deosebite pe timp de noapte

Aceasta camera de supraveghere exceleaza pe timp de noapte, avand functia Starlight, care capteaza mai multa lumina ambientala si un algoritm de procesare a imaginilor avansat, creand un balans deosebit intre reducerea zgomotului de fundal si estomparea obiectelor in miscare.

Led-urile albe se vor activa automat in momentul in care lumina scade sub un anumit nivel, astfel camera va putea capta imagini color pana la 40 metri.

full color

Highlight Compensation - HLC

HLC (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii orbitoare. De exemplu, este foarte eficienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor pe timp de noapte. 

functia hlc

Protectie IP67

Camera supraveghere cu carcasa rezistenta, compacta. Are un index de protectie IP67. 

Avand indexul de protectie mare, camera este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile, cum ar fi: ploi, temperaturi extreme, vant si praf.

protectie

Wide Dynamic Range - WDR

Functia WDR va ajusta automat intensitatea luminii in fiecare cadru in parte, astfel spatiul supravegheat nu va fi supra expus sau sub expus luminii, iar persoanele sau obiectele supravegheate se vor putea identifica usor.

functia wdr