Camera de supraveghere 2MP, TurboHD,  IR 40M EXIR, Hikvision
181.99 RON

Camera de supraveghere 2MP, TurboHD, IR 40M EXIR, Hikvision

|
Adauga intrebare
Descriere

Camera de supraveghere FULL HD 2MP TurboHD  IR 40 METRI EXIR . Camera de supraveghere fabricata de Hikvision cu rezolutie mare si infrarosu cu tehnologie EXIR care poate lumina pana la 40 metri. 

 

 

 

 

  • Cod produs DS-2CE16D1T-IT3
  • Brand Hikvision
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Camera de exterior cu senzor de 2MP performant

 

 

Camera Hikvision DS-2CE16D7T-IT este dotata cu un senzor CMOS performant de 2 MP, care permite inregistrarea de imagini clare si detaliate. Rezolutia camerei este FULL HD 1080p. De asemenea, are o lentila fixa de 3.6 mm cu un unghi de vizualizare de 79°, adica un unghi larg de vizualizare. Odata montata, camera poate fi rotita pentru ca tu sa poti surprinde imaginile din ce unghi iti doresti. O alta dotare utila a camerei este filtrul IR Cut, care aprinde automat LED-urile cu infrarosu ale camerei atunci cand conditiile de iluminare sunt scazute.

 

 

Imagini clare chiar si pe timp de noapte

 

 

Camera Hikvision este dotata cu LED-uri infrarosu care devin active atunci cand intensitatea luminii in zona in care este montata este scazuta. Aceste LED-uri permit inregistrarea de imagini de inalta calitate pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 40 de metri. Performanta LED-urilor sporita de tehnologia EXIR si functia Smart IR. Tehnologia EXIR determina LED-urile sa emita lumina uniform, astfel incat pe imagini nu vei vedea parti iluminate mai puternic decat altele, in timp ce functia Smart IR controleaza intensitatea luminii emise de LED-uri, in functie de conditiile de iluminare exterioare.

 

 

Meniu OSD si performanta in conditii meteo nefavorabile 

 

 

Camera are un meniu OSD care iti permite sa reglezi setarile de imagine, dupa propriile tale nevoi. Astfel, vei putea controla luminozitatea, compensarea de lumina in conditii de iluminare scazuta si vei putea alege sa amplifici semnalului video atunci cand iluminatul scazut determina a scadere a semnalului.

 

Camera Hikvision are o carcasa de metal extrem de rezistenta la intemperii. Conditiile meteo nefavorabile (ploi, vant, temperaturi extreme) nu vor afecta buna functionare a camerei, ea fiind cotata cu un index de protectie IP66.