Plafoniera RGB cu boxa bluetooth incorporata 42W Offdarks LXD-XG55-SP
399.99 RON

Plafoniera RGB cu boxa bluetooth incorporata 42W Offdarks LXD-XG55-SP

|
Adauga intrebare
Descriere

Plafoniera RGB cu boxa bluetooth incorporata 42W Offdarks XG55-SP

  • Boxa Blutooth
  • Putere 42W
  • RGB
  • Aplicatie mobil

399.99 RON

In stoc
Termen de livrare estimativ:
5-10 zile lucratoare

Descriere produs

Creați o atmosferă unică pentru orice ocazie. Plafoniera Offdarks cu difuzor vă permite să redați muzică prin Bluetooth și vă permite să reglați temperatura, luminozitatea și culoarea luminii.

Îl poți controla nu numai cu un simplu comutator, ci și cu o telecomandă 2.4G sau o aplicație. Dispozitivul este, de asemenea, compatibil cu Google Assistant și asistenții vocali Amazon Alexa. Lampa generează o lumină sigură pentru ochi și impresionează prin designul său elegant și modern.

Obțineți o atmosferă grozavă
Personalizați iluminarea în funcție de nevoile dvs. sau de ocazie. Lampa vă permite să reglați luminozitatea luminii frontale și temperatura culorii acesteia în intervalul 3000-6500K. Acest lucru îl face ideal atât pentru muncă, cât și pentru timpul liber. Iluminarea strălucitoare și rece promovează concentrarea, în timp ce iluminarea caldă vă ajută să vă relaxați. De asemenea, puteți schimba culoarea luminii din spate. Astfel, poți crea o atmosferă fantastică în orice situație - cum ar fi o seară de film sau o cină romantică.

Posibilitatea de a reda muzica
Organizați o petrecere în casă? Vrei să-ți inviti prietenii la o petrecere de naștere? Lampa Offdarks te va ajuta să creezi o atmosferă de neuitat! Dispozitivul vă permite să redați muzică prin Bluetooth, puteți, de asemenea, să sincronizați iluminarea cu melodiile pe care le redați. Cu efecte de iluminare care se potrivesc cu ritmul melodiilor, poți crea o atmosferă unică și minunată la orice petrecere. Porniți lista de redare preferată, alegeți setările dorite și priviți luminile dansând cu tine!