Kit sistem de sonorizare exterior cu 4 proiectoare 40W + mixer amplificator 150W

Kit sistem de sonorizare exterior cu 4 proiectoare 40W + mixer amplificator 150W

|
Adauga intrebare
Descriere

Sistem de sonorizare de exterior ideal pentru terasa/restaurant. Este compus din 4 proiectoare de sunet 40W, un mixer amplificator de 150 Wsi cablu necesar pentru o distanta de maxim 200 de metri. Este completat de un set de microfoane wireless.

Ai economisit: 30 , 00 Lei

2996 , 99 Lei
In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Solicita postare in SICAP

Pachetul contine

Descriere produs

Proiector de sunet pentru exterior 40W Public Adress 

Perfecta pentru aplicatii de exterior pentru un sunet curat. Difuzor coloana de exterior, rezistent la apa cu transformator 70v/100v pentru transmisie audio pe distanta lunga. 

Este un difuzor din plastic ABS cu grila din aluminiu pentru a evita ruginirea. Este destinata montajului in exterior si are o durata lunga de viata. 


Sensitivitatea crescuta si sunetul clar o recomanda. Se monteaza usor pe suportul de montaj din pachet. Este perfecta pentru parcari, autogari, statii de tren, fabrici, etc. 

 

Mixer amplificator pe zone de 150W

Mixer amplificator 150W cu player multimedia si FM. Este un mixer pentru sisteme de adresare publica. Integreaza 3 surse audio USB, SD si FM.  Are doua intrari de microfon si 3 intrari auxiliare.  

Microfonul 1 este privit cu prioritate si include functie de mute.  

Basul, inaltele si volumul general pot fi controlate. 

Include protectie completa la scurt circuit si protectie termica. 

Amplificatorul se poate folosi cu succes pentru sonorizare conferinta, sonorizare supermarket, sonorizare biserica, sonorizare scoala, restaurant, etc.