BOXA BLUETOOTH PORTABILA 10W FM si Mp3 player

BOXA BLUETOOTH PORTABILA 10W FM si Mp3 player

|
Adauga intrebare
Descriere

BOXA BLUETOOTH PORTABILA 10W FM si Mp3 player, Krueger&Matz Adventure. Vine echipata cu 3 difuzoare pentru un sunet de calitate.

Produs indisponibil

Solicita postare in SICAP

Descriere produs

Aventura cu muzica in fundal
 
Kruger&Matz te ajuta sa fi pe placul tuturor! Este o boxa de 10W cu 3 difuzoare. Ceea ce o diferentiaza fata de alte dispozitive de acelasi tip este cureaua de umar lunga si ajustabila, care permite transportul cu usurinta. Acum, nici o plimbare nu va mai fi plictisitoare.
Boxa Adventure va fi un insotitor placut pentru tine si prietenii tai cu o autonomie a bateriei de cateva ore.
 
Sunetul de inalta calitate provine de la trei difuzoare – doua difuzoare medii de 2 inch, cu o putere de 2 W si un subwoofer cu putere de 7 W – pentru a asigura distractie maxima in timpul oricarei excursii.
 
 
Adventure ofera o gama larga de posibilitati cand vine vorba despre sursa de unde se poate asculta muzica. Functia de baza este asigurata de modulul Bluetooth incorporat, care permite conectarea wireless la smartphone.
 
 
Daca aceasta optiune iti descarca prea repede telefonul, sau daca ai un MP3 player, poti folosi portul AUX si conecta telefonul prin cablu sau poti folosi slotul pentru cardul de memorie si sa redai melodiile preferate direct de pe boxa ta.
 
 
Boxa adventure include deasemenea radio FM, ceea ce te mentine si la curent cu ultimele informatii.