Tastatura wireless Eldes pentru Esim364 sau EPIR3
299.99 RON

Tastatura wireless Eldes pentru Esim364 sau EPIR3

|
Adauga intrebare
Descriere

Tastatura wireless Eldes. Comunica cu centrala ESIM364 sau cu EPIR3.

 

eldes

  • Cod produs EWKB4
  • Brand Eldes
  • Taxa verde 0
299.99 RON
Stoc epuizat

Descriere produs

Tastatura wireless Eldes pentru Esim364 sau EPIR3

 

EKB3W oferă controlul si configurarea sistemului de alarma prin activarea modulului de configurare. Are 12 LED-uri de stare cu LED-uri pentru zone. Tastatura permite o varietate de functii, cum ar fi: pornire/oprire, inrolare dispozitive, schimbare parola. Are un semnalizator sonor integrat pentru a informa starea de succes a setarilor alarmei, te informeaza despre timpul ramas pentru introducerea codului de dezarmare/ sau timpul ramas pentru a iesi din locatie dupa armare.

 

 

 

 

 

Caracteristici flexibile

 

EKB3W permite armarea si dezarmarea unui sistem de alarma armare, modul de ședere sau activare & dezactivare, configurarea parametrilor sistemului.

 

 

Aceasta tastatura exista in 2 versiuni: pe cablu sau wireless. Versiunea cablata se numeste EKB3 si este disponibila in magazin. Tastatura EKB3W este compatibila cu sistemele de alarma wireless si GSM cum ar fi centrala de alarma ESIM364 sau sistemul EPIR3. Tastatura utilizează două nivele de parola - utilizator și administrator. Configurația sistemului poate fi realizată prin introducerea parolei de administrator și utilizarea comenzilor de programare.