[RESIGILAT] Centrala alarma Gsm/Gprs 12 zone Eldes Esim264
529.99 RON 699.99 RON

[RESIGILAT] Centrala alarma Gsm/Gprs 12 zone Eldes Esim264

|
Adauga intrebare
Descriere

Comanda produsul resigilat. Produs testat, functional!

 

Stoc limitat.

  • Cod produs ESIM 264-R
  • Brand Eldes
  • Taxa verde 0
Produs indisponibil

Descriere produs

Sistem de alarma GSM - GPRS PROFESIONAL Maxim 44 de zone

 

Se poate dispeceriza. Sistemul de alarma contine CUTIE SI TRANSFORMATOR. Se poate adapta interfata wireless SAFER sau ELDES. NU CONTINE ACUMULATOR. Se foloseste Serverul ELDES GRATUIT. Certificata EN 50131-1 Grade 2 Class II de siguranta.

 

Atentie! Aceste echipamente se pot instala doar de personal autorizat. 

 

 

 

 

Domenii de utilizare si flexibilitate in folosinta

 

 

Centrala de alarma ESIM264 este un sistem inteligent pentru asigurarea securitatii casei sau afacerii tale. Aceasta poate monitoriza usi, ferestre, miscare, incalcari ale securitatii. Centrala de alarma ESIM264 permite controlul temperaturii casei si a diverselor aparate electrice cu ajutorul unui smartphone prin control la distanta. Te poate alerta despre defectiuni electrice ale sistemului de apa, incendiu sau alte pericole (firmware optional necesar).

 

 

 

 

 

Ușor de utilizat, în modul preferat de dumneavoastra

 

Puteți configura și utiliza centrala de alarma prin apel sau mesaje text SMS. Atunci când sistemul ESIM264 este armat sau dezarmat cu succes, se va răspunde cu o confirmare prin mesaj text SMS la numărul de telefon de utilizator care a efectuat apelul telefonic. Puteti chiar sa lasati centrala de alarma sa ia decizii de control in mod automat personalizate de dumneavoastra. Se pot folosi si tastaturi si telecomenzi pentru cei care isi doresc cele mai simple metode de folosire. 

 

 

 

 

 

Partitii multiple

 

 

Acest sistem poate fi impartit in 2 partitii. Armare / dezarmare pe 2 zone separat, in timp ce folosesti o singura conexiune GSM. 

 

 

 

 

 

 

 

Folosita in aplicatii de business

 

 

ESIM 264 se adapteaza in sectorul de afaceri foarte bine. Pornind de la afaceri mici, magazine de vanzare cu amanuntul, birouri si altele. De asemenea, centrala poate controla si alte dispozitive de la distanta cum ar fi senzori de temperatura, de inundatie, senzor de nivel de combustibil. 

 

 

 

 

 

 

Conectare la statie de monitorizare

 

 

Sistemele Eldes pot fi utilizate de catre statiile de monitorizare. Pot fi conectate prin intermediul retelelei GSM / GPRS. Suporta Contact ID si ofera toate software suplimentar si suport pentru statii de monitorizare.