Detector de miscare de tip perdea SATEL CD-2 ALB

Detector de miscare de tip perdea SATEL CD-2 ALB

|
Adauga intrebare
Descriere

Detector de miscare de tip perdea SATEL CD-2 ALB

99.99 RON

In stoc
Termen de expediere estimativ:
1-2 zile lucratoare

Descriere produs

Perdele invizibile care protejează ferestrele și ușile din interiorul casei sau afacerii tale. Faceți cunoștință cu detectoarele noastre de perdele în două versiuni: cu fir și fără fir.

Subtire, compact si eficient. Acestea sunt detectoarele de perdele de interior CD-2 și ACD-220. Folosiți-le pentru a acoperi ușile, ferestrele sau alte intrări în clădirea dvs. cu o „draperie invizibilă”. CD-2 este un detector cu fir, în timp ce ACD-220 este un detector fără fir, care funcționează în cadrul sistemului fără fir bidirecțional ABAX 2.

 

Detectoare de perdea. Experimentează o lume sigură din spatele unei perdele invizibile

Detectoarele CD-2 și ACD-220 sunt echipate cu un senzor cu infraroșu pasiv (PIR), care detectează mișcarea în zona supravegheată. Ambele detectoare folosesc un algoritm digital de detectare a mișcării și compensare a temperaturii, ceea ce le face excepțional de rezistente la alarmele false. Sensibilitatea senzorului de mișcare CD-2 este reglată manual, cu ajutorul potențiometrelor amplasate pe placa electronică a detectorului. Sensibilitatea senzorului de mișcare ACD-220 poate fi reglată de la distanță, făcându-l foarte convenabil.